Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Başkan Fikret Orman, İnönü projesiyle ilgili “Gayemiz arkamızda güzel bir miras bırakmak. Çünkü bizler geçiciyiz. İnönü’yü yaptıktan yıllar sonra bizi hatırlayıp dua etseler yeter” dedi - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        İnönü Stadı’nı önümüzdeki sezon yıkıp yerine yeni bir Kartal mabedi yapmak için dur durak bilmeden çalışan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İngiltere’de yaptığı incelemelerle ilgili HABERTÜRK’e değerlendirmelerde bulundu. İngiltere’ninmeşhurWembley ile Arsenal’in Emirates stadlarını gezen ve çok beğenen Başkan Orman, kendi statlarının bunların bir karışımı olacağını söyledi. Başkan Orman, “Gerçekten de gördüğümstatlar tambir teknoloji harikası. İnsanlara eşleriyle rahatça gidip vakit geçirecekleri,maçları izleyecekleri bir atmosfer yaratılmış” dedi.

        “TARAFTARA GÖRE STAT”

        Ada’daki taraftar kültürüyle Türkiye’dekinin farklılığına da dikkat çeken Orman, “Hele bizimki gibi ateşli, kendisini tamamen takımına veren bir taraftar grubu varsa, stadı da buna göre yapmamız gerek. İngiltere’de adamayak ayak üstüne atıp purosuna yakıyor,maçı öyle izliyor. Burada bu şekilde olamaz. Onun için daha birçok stadı gezip kararımızı vereceğiz” ifadesini kullandı.

        Amaçlarının Beşiktaş ve Türkiye’ye yakışır bir proje yapmak olduğunun da altını çizen Orman, şöyle devam etti: “İnönü stadımız yıllardır Beşiktaş’a ve diğer kulüplere hizmet etti. Bizim gururumuz oldu. Allah bu stadı kazandıranların hepsinden razı olsun. Bizler geçiciyiz. Tek gayemiz, stadımızı yapıp arkamızda böyle güzel bir miras bırakmak. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. İnönü’yü yaptıktan yıllar sonra bizi hatırlayıp dua etseler yeter.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ