Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Red Bull Salzburg'ın yıldızı Mane, Fenerbahçe'den aldığı teklifi HABERTÜRK'e değerlendirdi - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / ÖZEL RÖPORTAJ - Ahmet Selim KUL

        Devler Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Avusturya’nın Red Bull Salzburg takımına konuk olmuştu Fenerbahçe... Rakip ekibin bir 10 numarası vardı ki herkesi imrendirmişti. İşte o 10 numara Sadio Mane, işin aslı Fenerbahçe tarafından geçtiğimiz yıl devre arasında keşfedilmişti.

        İsmail Kartal’ın izlediği oyuncu, Avusturya’daki ilk maçta öne çıkınca başarılı antrenör, “Mane çok yetenekli bir futbolcuydu. Teklifimizi yaptık. Fakat Salzburg kulübü bize, ‘Bu teklifi kabul edemeyiz. Mane çok önemli bir futbolcu olacak. Onu 20-25 milyon Eurolar’a satacağız’ şeklinde dönüş yaptı” diyerek durumu açıklamıştı.

        ‘F.BAHÇE ÇOK İYİ TAKIM’

        Bu hikayeyi öğrenir öğrenmez, soluğu Mane’nin yanında aldık. Stattan ayrılmak üzere olan ve

        taraftarlara imza dağıtan Senegalli oyuncu yeterli İngilizcesi olmadığını belirtmesine rağmen “Sadece 1 soru” teklifimizi geri çevirmedi. Mane’ye hemen Fenerbahçe’nin kendisine olan ilgisini sorduk. Genç yetenek, “Fenerbahçe gerçekten çok iyi bir takım. Şahsen bana böyle bir teklif iletilmedi. Ama kulübümle görüşmüşler. Fenerbahçe gibi geçtiğimiz yıl UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynamış bir takım tarafından istenmek gurur verici. Onlar Avrupa’nın en büyük kulüplerinden. Ama sonuçta takımım buna izin vermemiş. Ben şu anda Sazlburg’un oyuncusuyum ve burada mutluyum” cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ