Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Sürat Kargo kaça kadar açık? Cumartesi kaça kadar açık? Sürat Kargo dağıtım saatleri 2020 - Merak Edilenler Haberleri

        Sürat Kargo, Türkiye’de aktif kargo taşımacılığı yapan firmalar arasında yer alıyor. Sürat Kargo'da işlem yaptırmak isteyenler için çalışma saatleri ve merak edilenleri makalemizde sizler için derledik.

        Sürat Kargo Çalışma Saatleri Nedir?

        Sürat Kargo Türkiye’nin batı illerinde hafta içi saat 09:00 - 18:30 arası ve Cumartesi günleri saat 09:00 - 14:30; doğu illerinde ise hafta içi saat 08:30 - 18:00 arası ve Cumartesi günleri saat 08:30 - 14:00 arası hizmet vermektedir.

        REKLAM

        Sürat Kargo Öğlen Saatlerinde Hizmet Veriyor mu?

        Sürat Kargo açık olduğu mesai saatleri boyunca ara vermeksizin hizmet vermeye devam etmektedir. Öğlen arasında da çalışmaya devam etmektedir.

        Sürat Kargo Hafta Sonu Açık mı?

        Sürat Kargo, cumartesi günleri batı illerinde 09:00 ile 14:30 saatleri arasında doğu bölgelerinde ise 08:30 ile 14:00 saatleri arasında hizmet vermektedir fakat Pazar günü bütün şubeleri ile kapalıdır.

        Kargo Alımı Saat Kaça Kadar Yapılıyor?

        Sürat Kargo, hafta içi kargo alımını 09:00 ile 18:00 saatleri arasında alım yaparken hafta sonu ise 09:00 ile 13:00 saatleri arasında alım yapmaktadır.

        REKLAM

        Kargo Dağıtımı Saat Kaça Kadar Yapılıyor?

        Sürat Kargo, kargo dağıtımını hafta içi 09:00 ile 18:00 saatleri arasında yaparken cumartesi günleri ise 09:00 ile 13:00 arasında dağıtımı yapmaktalar.

        Sürat Kargonun En Yakın Ve En Uzak Mesafeye Teslim Süresi Kaç Gündür?

        Sürat Kargo, kargonun gönderildiği şubeye kargonun çıkış yaptığı şehirde dâhil olmak üzere en yakın mesafeye kargo şubeden çıktıktan 1 iş günü sonrasında, en uzak mesafeye ise 2 iş günü içinde teslim eder.

        Gelen Kargoyu Müşterinin Teslim Alamadığı durumlarda Şubede Kaç Gün Bekletilir?

        Herhangi bir şekilde alıcıya teslim edilemeyen kargo, 3 gün Sürat Kargo şubesinde bekletilip gönderenin ya da alıcının herhangi gün yada saat teslim talebi olmazsa göndericiye iade edilir.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ