Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler: Sürücüye bıçak çekti! İstanbul'da taksiyi böyle çaldı! - Öne çıkan haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Beyoğlu Tomtom Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda saat 05.00 sıralarında yaşanan olayda taksici Gaffari T., ticari taksiyle gece Esenler metro bölgesinden bir yolcuyu aldıktan sonra Beyoğlu istikametine doğru ilerlemeye başladı.

        BANKAMATİKTEN PARA ÇEKTİ

        İHA'da yer alan habere göre Taksim bölgesine gelen ticari taksi sürücüsü, müşterinin istekleri doğrultusunda bu bölgede bir süre dolandı. Bir bankaya ait bankamatikten para çeken gaspçı daha sonra tekrar araca binerek hareket etmesini istedi.

        TAKSİCİ ARAÇTAN ATLAYIP KAÇTI

        Caddeye gelindiğinde ise araçtaki gaspçı, taksiciyi gasp etmek için bıçak çekti. Gaspçının bıçak çekmesi üzerine ticari taksi sürücüsü Gaffari T., kendisini araçtan aşağıya atarak arkasına bile bakmadan kaçmaya başladı.

        REKLAM

        GASPÇI SÜRÜCÜ KOLTUĞUNA GEÇTİ

        Gaspçı ise sürücü koltuğuna geçerek araçla hızlıca olay yerinden kaçtı. Olayın şokunu atlatan ticari taksi sürücü Gaffar T.’nin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

        FATİH'TE TAKSİYİ TERK ETTİ

        Olay yerine gelen ekipler, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda zanlının Fatih’e giderek taksiyi burada terk ettiği tespit edildi.

        ŞEHİR DIŞINA KAÇTI YAKALANDI

        Takside inceleme yapan ekipler ardından sahibine teslim etti. Öte yandan gaspçıyla ilgili çalışmalara devam eden polis ekipleri, zanlının emniyette çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Faruk T. olduğunu belirledi. Devam eden çalışmalarda şehir dışına kaçtığı tespit edilen gaspçı, bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

        OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

        Beyoğlu’nda ticari taksi sürücüsünün gaspa uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, ticari taksi içerisinde bir hareketlerin yaşandığı daha sonrasında taksi sürücüsünün araçtan atlayarak kaçtığı ve gaspçının da araca binip olay yerinden kaçtığı görülüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ