Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor'dan kim elendi? Elenen isimden duygu dolu sözler... Gözyaşı sel oldu!

        Survivor2018'de 33. bölümde geri de kaldı.Eleme adaylarının belirlendiği haftayı geride bıraktıktan sonra dün akşam SMS sonucu eleme gerçekleşti.Daha önce dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde üç ismi belirledi. Takım arası yapılan oylama sonucu birinci aday Anıl çıkarken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Cumali ikinci eleme adayı olarak Ramazan'ı seçti ve haftanın en iyi performansı Birsen ise üçüncü eleme adayı olarak Yağmur'u söyledi.

        Survivor kim elendi? Survivor'da elenen isim kim? Survivor'da Anıl mı, Ramazan mı, Yağmur mu, elendi?

        SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Ödül oyununda Turabi ile atışlarda karşı karşıya gelen Cumali atışlardaki başarısıyla sayının sahibi oldu. Hilmi Cem ödül oyunu sırasında yaşanan seçim gerilimi ile ilgili ada döndüğünde eleştirilerde bulundu. Survivor 2018'de ada konseyinde Acun Ilıcalı küçük çocuğu olan isimlere müjdeli haber verdi. Ödül oyununda Hilmi Cem ile büyük tekeri süren Murat talihsiz bir kaza geçirdi. Murat'ın çenesinde çıkık oluştu. Ödül oyunu sırasında kenarda Ümit Karan ile Damla arasında tansiyon yükseldi. Survivor 2018'de takımlar çikolatalı atıştırmalık ve hamburger ödülü için mücadele ettiler. Nefes kesen oyunun kazananı Gönüllüler oldu.

        REKLAM

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        Survivor'da dün dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu kaybeden Gönüllüler, ada konseyinde birinci aday olarak Anıl'ı seçti. Bireysel dokunulmazlık oyununun galibi Cumali ise Ramazan'ı söylerlen, haftanın en iyi performansı Birsen ise üçüncü aday olarak Yağmur'ı seçti. Bugün yapılan SMS oylaması ile birlikte elenen isim açıklandı.

        Gönüllüler takımında bu akşam Survivor 2018'e veda eden isim bölümün son sahnesinde açıklandı. Acun Ilıcalı'nın açıklayadığı SMS oylaması sonucuna göre adaya veda eden isim Ramazan oldu. Böylelikle Ramazan'ın Survivor macerası sona ermiş oldu.

        Yarışmadan elenen Ramazan, elendiğini öğrenince gözyaşlarını tutamadı. Veda açıklaması olarak ise şunları söyledi.

        "Kısmet değilmiş. güçlü bir takımla yarışmak istiyordum. Bu yıla kısmetmiş. Çok istiyordum olmadı. Aileme çok üzülüyorum, onlar çok inanmıştı bana. Elimden geleni yaptım. Takım arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. Bazen çok istediğin şey olmuyor."

        REKLAM
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ