Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 27 Nisan Survivor erzak oyunu kim kazandı?

        Survivor son bölümde iki takım da dokunulmazlık ve erzak oyunu için yarıştılar. Survivor erzak oyunu için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar mangalın keyfini çıkardılar. Diğer yandan Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu içinter döktüler. Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? İşte 27 Nisan Survivorson bölüm yaşananlar...

        BÜŞRA İLE SABRİYE ARASINDA TARTIŞMA

        Survivor Türkiye Yunanistan beyaz takımda Büşra ile Sabriye arasında tartışma yaşandı. Sabriye, Büşra'nın konsey hesabı yaptığını ve ikili oynadığını söyledi...

        ATAKAN'DAN ÖZ ELEŞTİRİ

        Survivor Türkiye Yunanistan'da son dönemde olayların merkezindeki isimlerden olan Atakan öz eleştiride bulundu. 'Benliğimi kaybettim' diyen Atakan en kısa sürede toparlanacağını söyledi.

        REKLAM

        SURVIVOR ERZAK OYUNU KİM KAZANDI?

        Survivor Türkiye Yunanistan erzak oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele ettiler. Survivor'da erzağı kazanan takım büyük moral toplayacaktı. Survivor 2019’da rekabet giderken artarken, siyah takım ve beyaz takım erzak oyunu için yarıştılar.

        Survivor Türkiye Yunanistan’ın 56. bölümünde erzak oyununu 10'a 4 siyah takım kazandı.

        SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

        Survivor Türkiye Yunanistan’da siyah ve beyaz takım 27 Nisan 2019 Cumartesi günü dokunulmazlık için mücadele ettiler. İlk dokunulmazlık oyunu her iki takım açısından oldukça önem taşıyordu. Dokunulmazlık oyununda her iki takım kıyasıya mücadele ettiler.

        Survivor 2019’un 56. bölümünde dokunulmazlığı 10'a 5 beyaz takım kazandı.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ