Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi? 19 Şubat Survivor Yunanistan'da elenen isim kim oldu? Ioulieta mı, Spyros mu?

        Survivor Türkiye Yunanistan'da elenen isim belli oldu. Her salı günü yapılan eleme de bir kişi daha azalıyor. Bu hafta Yunanistan takımından bir kişi daha veda etti.Survivor kim elendi? 19 Şubat Survivor Türkiye'de elenen isim kim oldu? Ioulieta mı, Spyros mu? İşte yanıtı...

        Survivor Türkiye Yunanistan'da dokunulmazlıkları kaybeden Yunan takımı önce bireysel dokunulmazlık için mücadele verdi ve sonrasında eleme konseyinde gitti. Bireysel dokunulmazlık oyununun galibi Ria ve Tony oldu. Konseyde ise ismi en çok yazılan kişi Ioulieta oldu. Ria ve Tony'nin seçtiği birer isimle, Ioulieta 3 eleme adayı olarak eleme potasına kaldı. Survivor yeni bölümünde adaya veda eden isim SMS oyları sonucu belli oldu.

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Yunanistan takımı iki dokunulmazlık oyununu da kaybedince, pazar akşamı ada konseyinde eleme adaylarını çıkarmıştı. Yunanistan takımının kendi içerisinde yaptığı oylamada ilk eleme adayı 8 oy ile Ioulieta Kitrinou olmuş, dokunulmazlık kolyesini kazanan Nikos eleme adayı olarak Spyros ismini vermişti. Diğer dokunulmazlık kolyesinin sahibi Ria ise eleme adayı olarak Vasilikos'u potaya koymuştu. Yapılan halk oylaması sonundaIoulietaSurvivor'a veda eden isim oldu.

        REKLAM

        SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜMÜ KİM KAZANDI?

        Survivor'da bu akşam 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasının ilk iletişim oyunu oynandı. Türkiye takımının kendi içindeki yarışmada heyecan oldukça yüksekti. Kıyasıya rekabet yaşandı. Kadınlarda Melisa, erkeklerde Atakan ilk iletişim ödülünü kazanan yarışmacılar oldu. Melisa ilk olarak Ecem'in ismini verdi. İkinci isim olarak da Sude'i verdi. Üçü iletişim ödülünden faydalanacak. Atakan'da ilk olarak Yusuf'u seçerken ikinci olarak da Kaan'ı iletişim ödülüne götürdü. Yarımacılar, Survivor'a geldikten sonra ilk kez sevdiklerinin onlara gönderdikleri mesajları okudu, duygusal anlar yaşandı.

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da bu akşamki ödül pizza kola. Yaklaşık 4 gündür doğru düzgün bir şey yemeyen yarışmacılar için bu ödülü kazanmak ve enerji depolamak hayati önem taşıyor. 2'şerli takım olarak oynanan oyunda kano ile başlayan bir su oyunu oynandı. Oyuna Yunanistan takımı avantajlı başladı. Ancak Türkiye takımı skoru 4 - 1'den 5 - 4'e çıkarmayı başardı. Oyun 6 - 6 eşitliğine geldi ve heyecan iyice katlandı. Türkiye oyunu 10 - 7 skorla kazanmayı başardı. Ve yarışmacılar karınlarını doyurarak moral depoladı.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ