Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon AÇIKLANDI! Survivor kim elendi, kim gitti? 29 Ocak 2023 Pazar dün akşam Survivor 1. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
        1

        Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynandı. Geçtiğimiz haftanın eleme adayları Yusuf Güney, Chaby, Aziz ve Aleyna olarak belirlenmişti. Oylama sonucu adaya veda eden son isim ise Gönüllüler takımından Aleyna olmuştu. Yarışmanın izleyicileri için Survivor dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? sorularının yanıtlarını haberimizde derledik. İşte 29 Ocak 2023 Survivor eleme adayı ile ilgili bilgiler...

        2

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor dokunulmazlık oyununda kadınlar yarışını 8-1 ünlüler aldı ve erkekler oyununda da Ertuğ'un sayısı ile ünlüler takımı hem ödülün hem de dokunulmazlığın sahibi oldu.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor'da 1. eleme adayı Gönüllüler takımının eleme konseyinde en çok ismi çıkan Aziz oldu.

        Performans birincisi ise Özgür olurken ikinci gitme adayını belirledi ve Chaby'nin ismini verdi.

        4

        28 OCAK SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI VE NE ÖDÜL VERİLDİ?

        Survivor'da bu akşam kıyasıya süren mücadelede ödül oyununu kazananlar Ünlüler Takımı oldu ve pizza ödülünün sahibi oldular.

        5

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Survivor'da eleme adayları çarşamba günü oynanacak haftanın son dokunulmazlık oyunu sonrası kesinleşmesi ve elenen ismin perşembe günü gerçekleştirilecek eleme konseyinde açıklanması bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ