Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon SURVİVOR YEDEK KADRO açıklandı! 2023 Survivor yedek yarışmacılar kimler, hangi isimler ana kadroda?
        1

        Survivor yedekleri arasında yer alan isimler belli oldu. Aleyna'nın adaya veda etmesinin ardından yedek yarışmacılar listesinden yarışmaya dahil olacak isim oylama sonucunda netleşecek. Programı takip eden izleyiciler "Survivor 2023 yedeklerden kim seçildi, hangi isim ana kadroya girdi?" sorusuna yanıt aradı. İşte, 2023 Survivor yedekleri ve ana kadroya giren isim hakkında merak edilenler...

        2

        SEÇİLEN 5 İSİM YARIŞMAYA DAHİL OLACAK!

        Ada konseyine çıkan on yedek yarışmacıdan 5 isim ünlüler ve gönüllüler takımına dahil olacak.

        3

        OYLAMA DA KONSEYDE OLACAK

        Acun Ilıcalı, yedek yarışmacılar hakkında yaptığı açıklamada '' Sizi yarın sabah bir sahile bırakıyoruz. Yedekler Survivor'a nasıl girecek? Ada konseyinde oylama yapılacak. Sahilde bir gün geçiriyorsunuz. Tropikal ortamda günü orada geçiriyorsunuz. Akşamına da ada konseyi sizi bekliyor 2 erkek 2 kadın kalanlardan en çok oy olan Survivor'a katılıyor.'' ifadelerini kullandı.

        4

        SURVİVOR YEDEK YARIŞMACILAR KİMLER?

        Survivor yedekler, ada konseyinde gerçekleştirilen halk oylaması sonucu belli oldu. Yedek erkek yarışmacılar arasında; Kerem Tavşancı, Yaman Keleş, Yiğit İnandı, Batuhan Yeşilyurt yer aldı.

        5

        Survivor yedek kadın yarışmacılar arasında; Özlem Kolukırık, Merve Yıldırım, Başak Şahin, Kardeniz Kılıç, Ebru Yurtseven, Nefise Karatay, Çağla Taşdelen gibi isimler yer alıyor.

        6

        SURVİVOR YEDEKLERDEN HANGİ İSİM ANA KADROYA GİRDİ?

        Survivor yedeklerden ana kadroya dahil olan isimler belli oldu. Survivor 2023 yarışmasına dahil olan yedek isimler; Batuhan, Yaman, Merve Yıldırım, Kardeniz ve Yiğit oldu.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ