Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tara De Vries 22 yaşında - Magazin haberleri
        1

        2018 Türkiye ikinci güzeli seçilen Tara De Vries, 22 yaşına girdi.

        2

        46 yaşındaki eski manken Özlem Kaymaz, kızının doğum gününü Instagram hesabından kutladı.

        3

        Kaymaz, Vries'in 3. yaş doğum gününde çekilen fotoğrafını yayınlayan Kaymaz, paylaşımına "22 yıl dile kolay... Seni çok seviyorum. Yeni yaşın kutlu olsun canım kızım" notunu düştü.

        4

        "ARTIK NE İSTEDİĞİMİ BİLİYORUM"

        Tara De Vries de, sosyal medya hesabına çocukluk karesini ekleyerek altına şu notu düştü:

        Evet, bugün bir yaş daha büyümüş oldum. Bu sene çok hareketli geçti. Tek başıma büyük kararlar verdim, hayallerimi gerçekleştirdim ve kendi ayaklarımın üstünde durabildiğimi fark ettim. Bir sene içerisinde insanın çok değişebildiğini gördüm.

        Bugün artık hayallerimin ve hedeflerimin peşinden gitmeye karar verdim. Çünkü artık ne istediğimi ve kim olduğumu biliyorum. Hayatımda yeni adımlar attım, yeni yollar çizdim.

        Çok çalıştım, ve hayallerimi gerçekleştirdim. Her şeyi akışa bırakarak devam ettim, güçlendim, hayal kurabildim. Bakalım gelecek sene neler olacak, heyecanla bekliyorum çünkü bu hayat süprizler ve mucizelerle dolu. İyi ki doğdum.

        5

        Yaşamını Hollanda'da sürdüren Özlem Kaymaz, önceki gün Nager Sendromu hastası olan oğlu Daniel'i önceki gün hastaneye götürmüştü.

        6

        Oğlu ile birlikte hastane önünde çekilen bir karesini sosyal medya hesabından yayınlayan Kaymaz, paylaşımına duygusal bir not düşerek şu ifadeleri kullanmıştı:

        Bugün Hollanda'da böyle geçti. Bazen öylesine yoruluyor, ümidimi kaybediyor ve bin parça oluyorum ki... Sonra bakıyorum atmış elini omzuma, 'Yok' diyor gözleri vazgeçmek yok!Kendinden vazgeçen hayattan ümidi keser... Vaziyet belli , yolcu yolunda... Bir süre daha taş, toprak, yol var önümüzde, olsun!

        Bu da gelir, geçer derken bilinçli tercihler ile ilerlemeye devam. Büyük bir mücadele, zorlu bir cephe, şükür inancımız tam. 'Buna da şükürler olsun' diyerek, adım adım sonuca giden serüvende yan yana ve tüm seven, sevgiyi, şükrü bilen kalplerle el ele çok daha güçlüyüz.

        7

        1992 yılında Türkiye güzeli seçilen Özlem Kaymaz, geçtiğimiz aylarda sosyal medyada oğlu Daniel'ın 10 yıl aradan sonra yeniden büyük ameliyatlara başlayacağını açıklamıştı.

        8

        Takipçilerinden dua isteyen Kaymaz, ameliyat sürecininin detaylarını adım adım sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

        Kaymaz, oğlunun çok zor bir ameliyat atlatmasına rağmen iyi olduğunu dile getirmişti.

        9

        Daniel'in bir süre konuşamayacağını da sözlerine ekleyen tescilli güzel, esas zorlu sürecin yeni başladığını ifade etmişti.