Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Parıltı, Velimeşe Ortaokulu ile kendi binası yıkıldığı için aynı binada eğitimöğretime devam eden Velimeşe İlkokulu’nu ziyaret ederek çalışmaları inceledi ve bilgiler aldı.

        Beraberinde şube müdürleri Ömer Yıldırım ve Erkan Can ile birlikte Velimeşe Ortaokulu ve yıkım işlemi gerçekleştirildiği için aynı binada eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Velimeşe Atatürk İlkokulu'na ziyaret gerçekleştiren Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Parıltı, Velimeşe Atatürk İlkokulu Müdürü Serap Dibek’ten yüz yüze eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

        Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Parıltı okuldaki, öğretmenlerle de görüşerek önceliğin sağlık olduğunu belirtti ve görevlerinde başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler