Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tolga Karel: 17 yaşımdayken... - Magazin haberleri
        1

        'Yaprak Dökümü' dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel, 2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp, ABD'ye taşınmıştı.

        2

        "ZAMAN ÇOK HIZLI GEÇİYOR"

        Sarah Scott ile evlenen ve TIR şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan Karel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yıllar öncesini andı. 17 yaşındayken çekilen bir karesini yayınlayan Tolga Karel, "Hayat ve zaman çok hızlı geçiyor" ifadelerini kullandı.

        Kimi takipçisi ünlü oyuncunun gönderisine, "Her zaman çok yakışıklısınız" yorumunu yaparken kimisi ise, "Fotoğrafta içime sinmeyen bir şey var ama ne?" diyerek, paylaşımın photoshop olabileceğini ima etti.

        3

        AMERİKA'DA ŞİRKET KURDU

        "Yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım. 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım" diyen Tolga Karel, geçtiğimiz haftalarda Amerika'da lojistik şirketi kurduğunu duyurmuştu.

        Çok sayıda TIR alan eski oyuncu, heyecanını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

        Karel, konuyla ilgili, "Şirketlerimin bu sene Allah nasip ederse büyüme, büyüdükçe manevi olarak küçülme yılı 2021... Şirketlerimin biri nakliyat, diğeri de lojistik olarak çalışacak. Nasipse hedefim 2026'da 100 TIR'lık şirketimin CEO'luğunu yapmak. Ben bu yola çıkarken bir sözüm vardı, bilenler bilir. 'Çıraklığını yapmadığın işin ustası olamazsın..' Şimdi ustalık döneminin başındayım. Rabbim yar ve yardımcım olsun" demişti.

        4

        YENİ EVİNİ PAYLAŞMIŞTI

        Ailesiyle birlikte Florida'ya yerleşen Tolga Karel, altı ay önce yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        Tolga Karel, paylaşımına "Yeni evimiz... Tüm güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler, hayırlı olsun inşallah. Güzel anılar biriktireceğiz evlatlarımla. Bunca emek, alınteri boşuna değilmiş. Rabbim şükürler olsun verdiğin her nefes için..." notunu düşmüştü.

        5

        "BU KAMYONCU SÜLALENE BURS VERİR"

        Ünlü oyuncu, bir takipçisinin, "Adamdaki akla bak. Sen git, kamyoncu ol!" yorumuna yanıt vermişti.

        Geçtiğimiz aylarda aylık 8 bin dolar kazandığını açıklayan Karel, "Kamyoncu oldum, hoşuna mı gitti kardeş? Dikkat et, bu kamyocu bir aylık kazancıyla bütün sülalene hayatı boyunca burs verir. Haberin olsun" demişti.

        6

        EŞİ FLORİDA'DA OKULA GİTTİ

        Çift, Florida'nın Miami şehrinde bir havuz partisinde tanışmıştı. O sıralar öğrenci olan Sarah Margaret, Florida'da üniversite eğitimini tamamlamıştı.

        7

        HAYALLERİ VARDI AMA İFLAS ETMİŞTİ

        Sağlık turizm firması ile işler beklediği gibi yolunda gitmeyen Karel, Chicago şehir merkezinde ofis olarak bir yer tutmuş fakat üç ay sonra kullandığı daireyi de terk etmek zorunda kalmıştı.

        Kayınvalidesinin evine taşınan Karel, daha sonra tekstil firması kuracağını açıklamış ve son olarak da Chicago'da film çekeceğini söylemişti.

        8

        ÜÇÜNCÜ KEZ BABA OLMUŞTU

        Mia ve Cihangir adında çocukları olan Tolga Karel'in üçüncü oğlu Kenan, geçtiğimiz aylarda doğmuştu.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ