Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tolgahan Sayışman: Allah herkesin çocuğunu nazardan saklasın - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Tolgahan Sayışman, önceki akşam Etiler'deki bir restorandan çıkarken görüntülendi.

        38 yaşındaki Sayışman, yemek sonrası mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        Yeni dizisinin çekimlerinin devam ettiğini belirten oyuncu, şunları söyledi:

        Her şey güzel gidiyor. 2-3 günlük bir boşluğum oldu, ben de İstanbul'a geldim. Oğlumu gördüm ve burada yapmam gereken bazı işleri hallettim.

        Nusret'le uzun zamandır görüşemiyorduk, onu görmeye geldim. O da çok yoğun ve sürekli yurt dışında. Onunla iki lafın belini kırdık.

        3

        Sayışman, oğlu Efehan'ın büyüdükçe kime daha çok benzediği sorusunu, "Bu durum çok değişken. Bazen bana, bazen de annesine çok benzetiliyor. Tam Türk-Arnavut ortak yapımı bir şey çıktı ortaya" şeklinde yanıtladı.

        4

        "Efehan'ın büyümeye başlaması size neler hissettiriyor?" sorusuna Tolgahan Sayışman, "Yaşadığım duygu değişikliğinin tarifi yok. Allah herkesin çocuğunu nazardan saklasın, isteyen herkese nasip etsin" cevabını verdi.

        5

        "Şeref Sözü'nün fragmanları yayımlandı. Büyük bir beklenti var. Nasıl yorumlar alıyorsunuz?" sorusuna Sayışman, şu yanıtı verdi:

        Yayımlandıktan sonra göreceğiz. Fragmanlar beğenildi. Umarım beklentiyi karşılarız. Güzel bir iş oldu, çok büyük emek verildi. Prodüksiyon çok etkileyici ve ortaya çıkan görüntüler çok güzel.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ