Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TOLGSHOW bu hafta var mı? Tolgshow neden yok? Fox TV yayın akışı

        Tolga Çevik'in elinde bir senaryo olmadan yönetmenin absürt isteklerini yerine getirmeye çabaladığı TOLGSHOW programı, ekrana gelen bölümleri ve konuklarıyla izleyicilerin beğenisini kazandı. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan TOLGSHOW'un bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor. PekiTOLGSHOW bu hafta var mı? TOLGSHOW neden yok?İşte detaylar...

        TOLGSHOW BU HAFTA VAR MI?

        TOLGSHOW programı, 7 Nisan 2018 tarihinde ekrana gelen 13. bölümüyle sezon finali yapmış ve ara vermişti. Bu nedenle geçtiğimiz hafta sezon finali yaptığı için yayınlanmayan TOLGSHOW, bu hafta da olmayacak. Yeni sezonun başlangıç tarihine ilişkin Twitter'dan açıklama yapan Tolga Çevik, esprili bir şekilde "Sevgili dostlar Tolgshow Sezon Finali ile ve yeni sezon tarihiyle ilgili bilgilendirme ve açıklamayı yapımcılarımız mutlaka tez zamanda yapacaktır.Velev ki yapmadı,ben size ceplerini burdan yazarım zaten" mesajını paylaşmıştı.

        REKLAM

        Öte yandan geçtiğimiz hafta da sezon finali yapanTOLGSHOW hakkında yine esprili bir tweet atan Tolga Çevik, "Veee bu geceki misafirimiiiiz....haaa...misafir bizim eve geliyo. Sezonu bitirdik,pardon " demişti.

        FOX TV YAYIN AKIŞI

        07:15 - İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat

        10:00 - Yasak Elma

        12:45 - Sizi Böyle Alalım

        13:45 - Kadın

        16:30 - Şevkat Yerimdar

        19:00 - Fatih Portakal ile FOX Ana Haber

        20:00 - Bir Mucize Olsun

        00:15 - Kadın

        03:00 - Kılıç Kardeşliği

        04:45 - Şevkat Yerimdar

        06:00 - Adı: Zehra

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ