Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tom Cruise'un kızı Suri Cruise, New York sokaklarında - Magazin haberleri
        1

        Altı yıllık evliliklerini 2012'de noktalayan oyuncu Tom Cruise ile Katie Holmes'ın kızı Suri Cruise, büyüdü.

        2

        14 YAŞINDA

        Nisan ayında 14 yaşına basan Cruise, arkadaşıyla birlikte New York sokaklarında yürüyüş yaparken objektiflere takıldı.

        Kot şortunun üzerine gömlek giymeyi tercih eden Suri Cruise, keyifli halleriyle dikkat çekti.

        3

        KEYİFLİ SOHBET

        Arkadaşıyla bir ara sohbete dalan Cruise, her ne kadar küçük yaşlarından beri kameralar onu adım adım takip etse de kendisini görüntüleyen basın mensuplarını fark edince tedirgin oldu.

        4

        Suri Cruise, arkadaşıyla bir dondurmacıya giderek dondurma aldılar. İkili, daha sonra sohbetlerine kaldıkları yerden devam ederek, yürümeye devam etti.

        5

        'KIZIYLA İLGİLENMİYOR' İDDİASI

        Öte yandan Tom Cruise'un 2006 yılında evlenip 2012'de Katie Holmes'tan boşandıktan sonra kızı Suri ile hiç ilgilenmediği konuşulmuştu.

        Bunun arkasında yatan neden ise bağlı olduğu tarikat, kendi içlerinden olmayan kişilerle görüşmesini yasaklamış olmasıydı.

        6

        Birçok ünlü ismin üyesi olduğu Scientology tarikatının önde gelen isimlerinden biri olan oyuncu Cruise'un kızı Suri'yi, eski eşi Katie Holmes'tan ayıracağı iddia edilmişti.

        7

        Tom Cruise gibi bir dönem tarikatın üyeleri arasında yer alan oyuncu Leah Remini, meslektaşının 14 yaşındaki kızını annesi Holmes'tan tamamen koparacağı ve tarikata göre yaşaması için zorlayacağını öne sürmüştü.

        8

        Daha önce de Tom Cruise'un Scientology ile bağları hakkında açıklamalarda bulunan Remini'nin iddiasına göre; Scientology, üyelerinin tarikattan olmayan kişilerle iletişim halinde olmasını istemiyor.

        9

        Bu nedenle de 58 yaşındaki oyuncu, Suri büyüyünce kızını tarikata dahil edip annesi Katie Holmes'tan uzaklaştıracağı konuşulmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ