Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz Bölge Başkanlığı'nca, Trabzon ve Rize temsilcilerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

        TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Mehmet Ali Tuna başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Ortadoğu'daki gelişmeler ve bölgeye etkileri, alternatif pazar arayışları ile kısa ve orta vadede yapılması gereken tanıtım faaliyetleri görüşüldü.

        Özellikle Körfez bölgesinde yaşanan savaşın turizm sektörüne olası etkileri görüşülen toplantıda, alınabilecek önlemler, iş birliği imkanları ve kriz yönetimi stratejileri değerlendirildi.















        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler