Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuana Bayrak: Arkadaşlarım Aleyna diye çağırıyor - Magazin haberleri
        1

        Kocaeli'nin İzmit İlçesi'nde yaşayan 17 yaşındaki Tuana Bayrak, Aleyna Tiki'ye olan benzerliğiyle şaşırtıyor.

        2

        Habertürk'ten Caner Aktan'ın haberine göre, Tevfik Seno Arda Anadolu Lisesi 3. sınıf öğrencisi olan Tuana Bayrak, konservatuara hazırlanıyor. Aynı zaman tiyatroyla ilgilenen Bayrak, Aleyna Tilki'ye olan benzerliğiyle dikkatleri bir anda üzerine çekti.

        3

        "ALEYNA TİLKİ SANIP FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTEDİ"

        Tuana Bayrak, ilginç bir olayı sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. İddiaya göre Bayrak'ı Aleyna Tilki zanneden küçük bir kız, fotoğraf ricasında bulundu.

        4

        Bayrak, "Az önce bir kız benimle fotoğraf çekildi, Aleyna Tilki olduğumu düşünerek… Ben de Aleyna pozu verdim daha inandırıcı olsun diye” notuyla sayfasında paylaştı.

        5

        Tuana Bayrak'ın paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.Birçok sosyal medya kullanıcısı paylaşımın altına 'Aleyna’ya Aleyna’dan daha çok benziyorsun’ yorumunda bulundu.

        6

        Habertürk'e konuşan Bayrak, "Küçük kızın ricasını kıramadım. Beni Aleyna Tilki sanıp fotoğraf çektirmek istedi. Daha sonra sosyal medyadan paylaştım" dedi.

        7

        "ALEYNA TİLKİ ZANNEDİP BÜTÜN GÜN TAKİP ETTİ"

        Tuana Bayrak, "Bu olay ilk değil. Bir keresinde bütün gün takip edildim. Tanımadığım bir kişi beni Aleyna Tilki zannedip bütün gün takip etmiş. Daha sonra yanıma gelerek bana bütün gün ne yaptığımı anlattı. Çok şaşırmıştım. Birlikte hatıra fotoğrafı çektirdik" dedi.

        8

        "ARKADAŞLARIM BENİ ALEYNA DİYE ÇAĞIRIYOR"

        Aleyna Tilki benzerliğinin okulda da espri konusu olduğunu vurgulayan Bayrak, "Arkadaşlarım beni okulda hep Aleyna diye çağırıyor. Okulda bu konuyla ilgili şakalar yapıyorlar. Kendi aramızda gülüp eğleniyoruz. Benim açımdan eğlenceli bir durum" dedi.

        9

        "ALEYNA TİLKİ KONSERİNE HİÇ GİTMEDİM"

        Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin konserine hiç gitmediğini ifade eden Bayrak, "Sima olarak çok benzediğimizi ancak giyim tarzı olarak benzemediğimizi söylüyorlar. Kendisini konserine hiç gitmedim. Sosyal medyadan çok olumlu yorumlar alıyorum. Kardeşinden bile daha çok benzediğimi söyleyenler var" dedi.