Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuba Büyüküstün: Çok üzücü oldu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; İkiz kızları Toprak ve Maya ile Paris'e yerleşerek yılın bir kısmını orada geçirmeyi tercih eden Tuba Büyüküstün, İstanbul'a döndü. Ünlü oyuncu, Nişantaşı'nda görüntülendi.

        2

        "VERİMLİ VE GÜZEL GEÇTİ"

        Bir restoran çıkışında basın mensuplarının objektiflerine yansıyan Büyüküstün, "Gayet iyiyim. Her şey yolunda. Bazı iş görüşmelerim ve proje değerlendirmelerim için toplantı yaptık. Gayet verimli ve güzel geçti" açıklamasında bulundu.

        3

        "HİÇ KARIŞMIYORUM"

        Büyüküstün, gazetecilerin, "Maya ve Toprak nasıl ?" sorusuna, "Gayet iyiler. Dersleri ve eğitimleri gayet güzel. Daha çok küçükler. Mesleki anlamda ne tercih edecekler hiç karışmıyorum. Tabii ki idealleri var ama dediğim gibi bunu konuşmak için henüz çok erken" şeklinde yanıt verdi.

        4

        "ÇOK ÜZÜCÜ OLDU"

        Geçtiğimiz ay 17 yıllık yoldaşı olan köpeği 'Korsan'ı kaybeden ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Ne diyebilirim ki... Çok üzücü oldu" demekle yetindi.

        5

        "İÇİMDEN GELDİ"

        Daha önce ağlarken çektiği fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Tuba Büyüküstün, muhabirlerin, "Özel bir nedeni var mı ?" sorusu karşısında ise tebessüm ederek, bir süre düşündü. Büyüküstün, "Özel bir nedeni yok, içimden geldi diyelim" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ