Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuba Büyüküstün kızları Maya ve Toprak'ı paylaştı
        1

        Oyuncu Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, 6 yıllık evliliklerini 2017'de sonlandırmıştı. Büyüküstün ve Saylak'ın, 10 yaşında Maya ve Toprak adından ikizleri bulunuyor.

        2

        Sosyal medya hesabından zaman zaman çocuklarını yayınlayan Büyüküstün'den önceki gün yeni bir paylaşım geldi.

        3

        İkiz kızlarıyla birlikte objektif karşısında poz veren 39 yaşındaki oyuncunun gönderisi, takipçilerinden kısa sürede yoğun ilgi gördü. Ayrıca Tuba Büyüküstün'ün kızlarının bir hayli büyümüş olduğu dikkatlerden kaçmadı.

        4

        İKİNCİ KEZ EVLENDİ

        Öte yandan Onur Saylak, 2020'de menajer Gözde Yılmaz ile nikah masasına oturmuştu. Çift, oğulları Deniz Ali'yi de aynı yıl aralık ayında kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı.

        5

        ÜÇÜ BİR ARADA

        Saylak, 19 Ocak'ta kızları Maya ve Toprak'ın doğum gününü oğlu Deniz Ali ile birlikte kutlamıştı.

        Üç çocuğunun aynı karede olduğu bu fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan Onur Saylak, gönderisinde "Ee daha ne olsun." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        SON BİRLİKTELİĞİ 3 YIL SÜRDÜ

        Tuba Büyüküstün de ayrılık sonrası işletmeci Umut Evirgen aşk yaşamıştı. Yaklaşık 3 yıl birlikte olan ikili, 2020'nin mayıs ayında ilişkilerini noktalamıştı.

        7

        ADI MURAT BOZ İLE ANILDI

        Geçtiğimiz aylarda "Another Self"in başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Murat Boz'un aşk yaşadığı iddia edilmişti. Büyüküstün, hakkında çıkan haberlerin ardından, "Adım herkesle anılıyor. Böyle bir durum söz konusu değil." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ