Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tuğba Yurt'a sevgilisi Burak Tanrısever'den: Hayatımda oluşu benim için en büyük hediye! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Şarkıcı Tuğba Yurt, önceki akşam sevgilisi Burak Tanrısever ile birlikte Kuruçeşme'deki bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı.

        2

        "YOL ARKADAŞIMIN DOĞUM GÜNÜ"

        Sevgilisinin doğum günü olduğunu ve baş başa yemek yiyeceklerini ifade eden Yurt, "Yol arkadaşım, sevgilimin bugün doğum günü. Uzun bir süredir konser koşuşturmacalarından dolayı bir türlü kendimize zaman ayıramıyorduk. Bugün ikimize de iyi gelecek." diye konuştu.

        3

        "HAYATIMDA OLUŞU BENİM İÇİN EN BÜYÜK HEDİYE"

        Gazeteciler, Tanrısever'e sevgilisinin kendisine ne hediye aldığı sorusunu yöneltti. Aşk dolu bir cevap veren Burak Tanrısever, "Kendisinin hayatımda oluşu benim için en büyük hediye. Hayat Tuğba'yla daha da anlam kazanıyor benim için." ifadelerini kullandı.

        4

        AŞIKLARIN BOĞAZ TURU

        Aşıklar, geçtiğimiz aylarda tekneyle Boğaz turu yaparken görüntülenmişti. Gezintiye çıkan ikili, baş başa romantik bir gün geçirmişti.

        5

        BALIK TUTTULAR

        Tarabya açıklarında demirleyen Tuğba Yurt-Burak Tanrısever çifti, denize olta atmıştı. Sevgilisinin aksine oltasını her seferinde boşa çeken Yurt, Tanrısever'in tuttuğu balıkları denize geri bırakmıştı.

        6

        Keyifli halleriyle dikkat çeken Tuğba Yurt ve Burak Tanrısever, daha sonra İstanbul Boğazı'nda açılarak, gözlerden kaybolmuştu.

        7

        "EVLİLİĞİ ŞU AN DÜŞÜNMÜYORUM"

        Ayrıca daha önce samimi açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, "Kariyer yarışının dışında evlenip, anne olmayı planlıyor musunuz?" sorusuna yanıt vermişti.

        34 yaşındaki Tuğba Yurt, "Evliliği şu an düşünmüyorum. Hayatımın gidişatı belli. Bu kadar ciddi, sorumluluk isteyen bir şeye adım atmam." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ