Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tülin Şahin'den Siena Leyla paylaşımı: Doğduğunda böyle gülüyordu bu melek - Magazin haberleri
        1

        Ünlü top model Tülin Şahin, bir süredir birlikte olduğu Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile geçtiğimiz nisan ayında evlendi.

        2

        Çiftin bebekleri Siena Leyla, geçtiğimiz ay İstanbul'da dünyaya geldi.

        3

        Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan model, kızı Siena Leyla'nın ilk kez güldüğü anları takipçileriyle paylaştı.

        4

        Annelik deneyimlerini de sosyal medya hesabından yayınlayan Şahin, paylaşımına şu notu düştü:

        5

        "DOĞDUĞUNDA BÖYLE GÜLÜYORDU BU MELEK"

        Doğduğunda böyle gülüyordu bu melek. 2 ay önce bugün hayatımıza girdi ve o günden beri hem kendi, hem de bizleri her gün gülümsetiyor. İyi ki geldin Siena...

        6

        Öte yandan Şahin, geçtiğimiz günlerde kızının ağzından yazdığı cümlelerle yaşıyla ilgili yaşanan kafa karışıklığını açıklığa kavuşturmuştu. Şahin, kızıyla birlikte yer aldığı karesine şu notu düşmüştü:

        7

        "YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORUM"

        Anne... Soruyorlar '39 mu 40 mısın?' Kimlik 13.12.1979 hayata yeniden merhaba demem 1980. Ben sadece Siena kadar yani 40 günlük bebek iken annem ve babam ile bir trafik kazası geçiriyoruz ve ben yaşam mücadelesi veriyorum.

        8

        Bu yüzden benim anneme göre yaşama yeniden merhaba demem 1980. O yüzdendir belki Siena bu tarih karışıklığı... Peki siz kendinize hangi tarihi seçerdiniz böyle bir durumda?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ