Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türkiye - Sırbistan maçının ardından... - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 4. maçında Türkiye deplasmanında 2-0 öne geçmesine karşın sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Sırbistan’da Teknik Direktör Ljubisa Tumbakovic karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

        2

        Mücadeleyi değerlendiren Tumbakovic şunları söyledi: "Çok enteresan bir maçtı bizim için. 2-0 öndeydik ve daha sonra 2-2 berabere tamamladık. Samimiyetle söyleyebilirim ki, oyunun ilk 60 dakikasında Sırbistan Milli Takımı gerçekten çok iyi bir performans sergiledi."

        3

        "Hatta ve hatta çok daha iyi bir sonuç elde etmemiz mümkündü. Tabii ki bu durum biraz da kadere bağlı. 6 gün içinde 3 maç yapan bir milli takımız. Norveç’e gittik. Yani kuzeyden güneye geldik. Bu 6 gün içinde dinlenme şansına sahip olduğumuz sürece dinlenmeyi denedik ancak bunu başaramadık."

        4

        "İlk 60 dakika iyi oynadık ancak sonrasında fiziksel olarak yorgun olduğumuzu gördük. Türkiye de bunu iyi kullandı ve 2 gol attı. Ben sonuçtan memnun olmadığımı söylemek istiyorum ve eminim ki Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörü de sonuçtan memnun değildir."

        5

        Türkiye’nin çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu vurgulayan Ljubisa Tumbakovic, "Türkiye çok kaliteli ve değerli bir takım. Muhteşem oyunculara sahip. Biz bütün kuvvetimizle karşı çıkmaya çalıştık ve başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Türkiye’nin gerek Fransa ile oynadığı maçlar ve dünya liglerindeki başarıları nedeniyle azımsanmayacak bir takım olduğunu düşünüyorum."

        6

        "Türkiye Teknik Direktörü büyük bir avantaja sahip. Bu takımdaki oyuncular hem yurt dışında değerli kulüplerde oynuyor hem de Türkiye’deki büyük kulüplerde oynuyor. Bu nedenle Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş’in oyuncuları değiş tokuş yapma ve yerlerini ayarlama konusunda şanslı olduğunu düşünüyorum” dedi.

        7

        Sırbistan Milli Takımı'nın golcüsü Aleksandar Mitrovic, 2-2 sonuçlanan Türkiye maçının sonrasında konuştu.

        8

        1 puanın da kötü olmadığını kaydeden Mitrovic, "Galip gelmeyi istiyorduk ama Türkiye çok iyi bir takım. Çok iyi oyuncuları olan bir takım. Bazı hatalar yaptık ve bizi cezalandırdılar. Türkiye'den beraberlikle çıktık. 1-2 gol atabilirdik ama güzel maç oldu. İki iyi takımın mücadelesini izlettirdik. 1 puan bizi mutlu etmez ama hiç yoktan iyidir." dedi.

        9

        Sırbistan'da Filip Djuricic, A Milli Takımımız ile oynadıkları ve 2-2 sona eren karşılaşmanın ardından düşüncelerini paylaştı.

        Türkiye'den 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyleyen 28 yaşındaki futbolcu, "Dürüst olmak gerekirse, Türk Milli Takımı kaliteli oyunculara sahip, onlara karşı oynamak kolay değil. Zor bir rakipten puan aldık. Türkiye çok iyi bir takım ve parlak bir gelecekleri var." şeklinde konuştu.

        10

        Sassuolo'da Kaan Ayhan ve Mert Müldür ile birlikte oynayan Djuricic, "Kaan Ayhan ve Mert Müldür çok iyi oyuncular. Merih Demiral ile de birlikte oynadım. Türkiye çok iyi bir takım ve parlak bir gelecekleri var" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ