Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tuvana Türkay: Londra'ya taşınmam söz konusu değil
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay (31), önceki akşam Bebek'teki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

        Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Türkay, "Eski, bilinen bir şarkıya cover yapıyorum ama şarkının adını şu an söyleyemem." ifadelerini kullandı.

        2

        "LONDRA'YA TAŞINMAM SÖZ KONUSU DEĞİL"

        Tuvana Türkay, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan Londra'ya taşındığı yönündeki haberlere açıklık getirdi.

        Ünlü isim, "Öyle yazıldığı gibi bir şey yok. Ben sürekli Londra'ya işlerim olduğu için gidip, geliyorum. Okulum orada. Londra'ya taşınmam söz konusu değil." diye konuştu. Türkay, röportajı tamamlamasının ardından evinin yolunu tuttu.

        3

        "ŞARKI SÖYLEMEYİ ÇOK SEVİYORUM"

        Samimi açıklamalarda bulunan Tuvana Türkay, daha önce hayata bakışı ve yaşam tarzıyla ilgili itiraflarda bulunmuştu.

        Rol aldığı dizilerde şarkılar söyleyen oyuncu, "Müzik benim kendimi rehabilite edebildiğim, elimdeki en önemli değerlerden biri. Şarkı söylemeyi ve beste yapmayı çok seviyorum. Beni mutlu etmeye devam ettiği sürece de elbette üretmeye devam edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "SEVGİ İLE BİR İNSANA YAPTIRAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK"

        Tuana Türkay, aşkın kendisi için ne anlam ifade ettiği sorusuna ise, "İnsan anne karnına düştüğü andan itibaren sevgiye muhtaç bir canlı. Sevgi ile bir insana yaptıramayacağımız hiçbir şeyin olmadığına inanırım. Gelin görün ki bu kıymetli ihtiyaç ile her an her saniye karşılaşamıyoruz." yanıtını vermişti.

        5

        "HİÇ AŞIK OLDUM MU BİLMİYORUM"

        Türkay, ardından şu şekilde konuşmuştu:

        Çok uzun zamandır bu duyguyu unuttum. Ben hiç aşık oldum mu bunu bilmiyorum. Aşkın içinde hala derin anlamlar arıyorum ve karşılığını bulamıyorum ama sevince, benim bile kendime inanamadığım bir fedakarlığa ve şefkate bürünüyorum. Gözlerimden ateş çıkıyor sanki. Sevmek her olmazı mümkün kılıyor.

        6

        "EVİMİN ZİLİNİ SÖKTÜRDÜM"

        Zamansız uyandırılmaya asla tahammül edemediğini de söyleyen Türkay, "Sırf bu sebeple evimin zili dahi yoktur, söktürdüm." demişti.

        Ünlü oyuncu, ayrıca lafını tartmadan konuşan insanlara karşı da sert bir üslubunun olduğunu ifade etmişti. Türkay, "Sabırlı biriyim ve sakinim. Ortada tahammül edilmesi gereken bir şey varsa zaten yanlış yerdeyim demektir. Tahammül edemediğim herhangi bir şey olursa değiştirmeye çalışmadan hemen kesip atıyorum ve ruh sağlığım için uzaklaşıyorum." diye konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ