Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalistler hangi takımlar oldu? Avrupa Ligi yarı finalleri ne zaman oynanacak? - Futbol Haberleri
        1

        Milli futbolcumuz Merih Demiral'ın da formasını giydiği Atalanta, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde RB Leipzig'i konuk etti.

        2

        Mücadelede gol perdesini Alman ekibi RB Leipzig açtı. 18. dakikada Christopher Nkunku, Laimer'in asistinde topu ağlarla buluşturdu ve konuk ekip 1-0 öne geçti.

        3

        Mücadelede 87. dakika oynanırken Mateu Lahoz penaltı noktasını gösterdi ve Nkunku farkı 2'ye çıkardı. Kalan dakikalarda gol olmayınca mücadele RB Leipzig'in 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

        7

        44. dakikada Declan Rice sahne aldı ve fark 2'ye çıktı; ilk 45 dakika da West Ham United'ın 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

        8

        İkinci yarıya hızlı başlayan West Ham, 48'de Jarrod Bowen'ın golüyle 3-0 öne geçti ve iyiden iyiye rahatladı. Kalan dakikalarda gol olmayınca West Ham United yarı finale yükselen taraf oldu.

        9

        CAMP NOU'DA SOĞUK DUŞ!

        Bir önceki turda temsilcimiz Galatasaray'ı eleyen Barcelona, 1-1 biten ilk maçın rövanşında Eintracht Frankfurt'u konuk etti.

        22

        Kalan dakikalarda gol olmayınca Rangers bir üst tura yükselen taraf oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ