Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ümraniye'de dehşete düşüren olay! Eve girince korkunç manzara ile karşılaştılar

        Olay sabah saatlerinde Esenevler Mahallesi Firuze Sokak 34 numarada Atalay apartmanında meydana geldi. Bir çocuk annesi Arzu Özkan (45) sabah saatlerinde eşini işe uğurladı.

        Bir süre sonra evden bağrışmalar duyan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, kadını kanlar içinde buldu. Sağlık ekipleri kadının öldüğünü belirledi.

        Kadının haberi alarak eve koşan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenaze evden çıkarıldı.

        Arzu Özkan'ın erkek kardeşi uzun süre tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze daha sonra cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olay sırasında talihsiz kadının 17 yaşındaki oğlu Tunç Özkan'ın evde olduğu öğrenildi. Eşi Serdar ve oğlu Tunç ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Serdar Özkan basın mensuplarının "Hırsızlık olayı olabilir mi?" sorusuna "Olay nasıl oldu hiç bilgim yok, oğlum evdeydi görgü tanığı sadece" diye konuştu.

        REKLAM

        Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları ilk incelemelerde Özkan'ın, sert bir cisimle başına vurularak öldürüldüğünü tespit etti.

        KATİL ZANLISI OĞLU ÇIKTI

        Cenaze daha sonra cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Babave oğlu ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Tunç Özkan'ın polis merkezindeki ilk ifadesinde annesi ile ders çalışma konusunda tartıştığını ve annesine sopayla vurduğunu itiraf ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan Tunç Özkan'ın emniyetteki işlemleri sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ