Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ünlülerin hamilelik pozları
        1

        Rihanna

        Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna ile rapçi sevgilisi ASAP Rocky, bebek sevincini geçtiğimiz günlerde paylaştı. İlk çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Rihanna, belirginleşen karnını sosyal medya hesabından gözler önüne serdi.

        2

        Fahriye Evcen

        4 yıllık birlikteliklerini 29 Haziran 2017’de nikah masasına taşıyan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti çocukları Karan'ı, 2019'da kucaklarına almıştı. Fahriye Evcen, hamilelik döneminde Instgaram hesabından paylaştığı fotoğrafa, "Seni bekliyoruz meleğim" notunu düşmüştü.

        3

        Gigi Hadid

        Çocuğu Khai'yi Eylül 2020'de kucağına alan ünlü model Gigi Hadid'in bu paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni almıştı.

        4

        Pelin Akil

        Pelin Akil-Anıl Altan çiftinin ikiz bebekleri Alin ve Lina, 2019 yılında dünyaya gelmişti.

        5

        Rosie Huntington-Whiteley

        Ünlü aktör Jason Statham ile evli olan model Rosie Huntington-Whiteley, ikinci çocuğunu yeni dünyaya getirdi. Güzel model, heyecan verici haberi Ağustos 2021'de paylaşmıştı. Ocak ayında Vogue dergisine anne olmakla ilgili konuşan model "Ebeveyn olduğunuzda, zamanınız kısıtlı oluyor. Günün ortasında kendinizi banyoya kilitleyip güzellik ürünleriyle oynama vakti yok" demişti.

        6

        Müge Boz

        2019 yılında evlenen basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenen Müge Boz da sosyal medyadan hamilelik pozu paylaşan ünlülerdendi. Bu karede annesinin karnında olan Vina şimdi 2 yaşında!

        7

        Kylie Jenner

        30 yaşındaki ünlü rapçi Travis Scott ile birikteliğinden üç yaşında Stormi adında kızı olan model ve iş kadını Kylie Jenner da ikinci çocuğuna hamile. Hamile yıldız, geçtiğimiz haftalarda paylaştığı fotoğrafına “Ben kadınım” notunu düşmüştü.

        8

        Sinem Kobal

        2016'da kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda Adası'nda dünyaevine giren Sinem Kobal'ın bu karesi kısa sürede binlerce beğeni toplamıştı.

        9

        Jennifer Lawrence

        Ünlü aktris Jennifer Lawrence, son filmi Don't Look Up'ın galasının kırmızı halısında oldukça hoş görünüyordu. Oyuncu, iki yıllık eşi sanat yönetmeni Cooke Maroney'den ilk çocuğunu bekliyor. Vanity Fair ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Lawrence, anne olacağı için ‘minnettar ve heyecanlı’ olduğunu söylemişti.

        10

        Öykü Karayel

        Öykü Karayel'in, eşi Can Bonomo ile verdiği bu poz ilgi görmüştü. Çiftin çocukları Roman şu an 9 aylık!

        11

        Halsey

        Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'in, Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğinden dünyaya gelen Ender Ridley adında bir oğlu bulunuyor.

        12

        Bergüzar Korel

        Halit Ergenç ile Bergüzar Korel ilk çocukları Ali'yi 2010 yılında, ikinci çocukları Han'ı ise 2020'de kucaklarına almıştı. Çiftin, 3 Kasım'da kızları Leyla dünyaya geldi. Bu fotoğraf ise Bergüzar Korel'in üçüncü hamileliğinde çekildi.

        13

        Emily Ratajkowski

        Ünlü model Emily Ratajkowski yakın zamanda bebeğini kucağına almıştı. Ratajkowski, sosyal medya üzerinden sık sık hamilelik pozu paylaşmıştı.

        14

        Seda Bakan

        2014 yılında evlenen Seda Bakan-Ali Erel çiftinin kızları Leyla, 2019 yılında dünyaya gelmişti.

        15

        Katy Perry

        Aktör Orlando Bloom ile Daisy Dove adında kız bebekleri olan şarkıcı Katy Perry, hamileliğinde bu pozu paylaşmıştı.

        16

        Hazal Kaya

        2019 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, oğlu Ali ile beraber!

        17

        Cardi B

        Sahnedeki ve günlük hayattaki gösterişli kıyafetleriyle gündeme gelen Cardi B, kızı Kulture Kiari Cephus'u 2018 yılında kucağına almıştı. İkinci çocuğu ise eylül ayında dünyaya geldi.

        18

        Özge Özder

        Şarkıcı Sinan Güleryüz ile Ağustos 2018'de evlenen oyuncu Özge Özder'in karnı burnunda pozları sosyal medyada ilgi odağı olmuştu.

        19

        Amanda Seyfried

        Amanda Seyfried-Thomas Sadoski çiftinin Nina ve Thomas adlarında iki çocukları bulunuyor.

        20

        Berfu Yenenler

        2019 yılında oyuncu Eser Yenenler ile dünyaevine giren Berfu Yenenler, geçtiğimiz sene eşiyle karınlarını karşılaştırmıştı. Çiftin Kuzey ve Mete adında iki oğlu var.

        21

        Beyonce

        Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu Beyonce ve Jay-Z'nin Blue Ivy Carter, Rumi Carter, Sir Carter adlı üç çocuğu var. Ünlü şarkıcının bu pozu ise 2017'de Los Angeles'ta düzenlenen Grammy Ödül Töreni'nde kaydedilmişti.

        22

        Özge Özpirinçci

        Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç ile hamilelik döneminde kamera karşısına geçerek eğlenceli pozlar vermişti.

        23

        Georgina Rodríguez

        Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodríguez, Dubai'de geniş ailesiyle, karnı burnunda poz vermişti. 28 yaşındaki model, 36 yaşındaki futbol yıldızı ve çocukları, ikizleri Eva Maria ile birlikte paylaştığı fotoğrafına "Güzel ailemle gurur duyuyorum. Burada rüyalar gerçek oluyor" notunu düşmüştü.

        24

        Rodríguez, yine Dubai’de bir fotoğraf daha paylaşmıştı.

        25

        Ashley Graham

        Model Ashley Graham'in doğum tarihi yaklaşsa da ikiz bebekleri henüz dünyaya gelmedi. Yakında üç çocuk annesi olacak olan 34 yaşındaki model sık sık Instagram'dan hamilelik pozu paylaşıyor. Graham’in 33 yaşındaki yönetmen eşi Justin Ervin ile Isaac Menelik Giovanni Ervin adında bir oğulları olduğunu hatırlatalım.

        26

        Martha Hunt

        Victoria's Secret meleği Martha Hunt, ilk hamileliğini böyle duyurmuştu. 32 yaşındaki model, 18 Haziran’da paylaştığı Instagram gönderisine göre 35 yaşındaki nişanlısı Jason McDonald ile ilk çocuğunu bekliyor.

        27

        Emma Roberts

        ABD’li oyuncu Emma Roberts ile Garrett Hedlund'un, Rhodes (Rodos) adını verdikleri bebekleri, 2020'nin son günlerinde dünyaya gelmişti.

        28

        Ciara

        Şarkıcı Ciara 19 Temmuz'da karnını tutarken havuzda poz verdiği anları Instagram hesabından paylaşmıştı.

        29

        Shay Mitchell

        Pretty Little Liars adlı diziyle üne kavuşan Shay Mitchell, 2019 yılında dünyaya getirdiği bebeğini kucağına almadan önce Instagram’dan hamilelik pozlarını paylaşıyordu.

        30

        Candice Swanepoel

        Güney Afrikalı model Candice Swanepoel'un Ariel ve Anaca adında iki çocuğu var.

        31

        Elsa Hosk

        Victoria's Secret'ın ünlü modeli Elsa Hosk'tan hamilelik pozu!

        32

        Karlie Kloss

        Joshua Kushner ile 2018 yılında evlenen model Karlie Kloss, mart ayında oğlu Levi'yi kucağına almadan önce bu pozu vermişti.

        33

        Kim Kardashian

        2015 MTV Müzik Ödülleri'nde Kim Kardashian!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ