Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten barıştı mı? - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Melis İşiten'le boşandıktan aylar sonra aynı karede bulundukları bir fotoğrafı sosyal medya hesabının hikaye kısmında paylaşmasıyla dikkat çekti.

        2

        Ayrılık sonrası Instagram'da ilk kez aynı karede bulundukları bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Kaygılaroğlu, 'Barıştılar mı?' sorusunu akıllara getirdi.

        3

        URAZ KAYGILAROĞLU İLE MELİS İŞİTEN NEDEN AYRILDI?

        Sosyal medyada, romantik paylaşımlarıyla takipçilerini mest eden Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almıştı. Ünlü çift, son dönemlerde görüş ayrılıkları nedeniyle boşandıklarını belirtmiş ve temmuz ayında da boşanmıştı.

        4

        "HESAP KİTAP YAPMADAN EVLENMİŞTİK"

        Aşk dolu paylaşımlarıyla takipçilerini hayran bırakan Uraz Kaygılaroğlu, temmuz ayında Melis İşiten'le çekilen bir fotoğrafı paylaşarak ayrıldıklarını şu şekilde duyurmuştu:

        Ne denir bilemiyorum. Ben 27 Melis 25 yaşındaydık...

        5

        Çok sevdik, aşık olduk. Hesap kitap yapmadan, kimselere sormadan tanıştıktan 3-5 ay sonra Kahramanmaraş'ta yıldırımdan da hızlı bir biçimde kot - t-shirt ile evlendik. 5 yıllık evliliğimiz, aşkımız Ada ile ödüllendi.

        6

        Bugün o evliliğin sonuna geldik. Evlerimizi ayırsak dahi sevgimizi ve saygımızı bir tutmak, kızımızı mutlu ayrı iki evde büyütmek, ömürlük dost ve yol arkadaşı olmak adına bir karar aldık.

        7

        Arkama baktığımda bu 5 yıllık maceranın her anına minnettar olduğumu söylemek isterim. Çocuğumuzu büyütürken kocaman ailemizde herkesin birbirini çok sevdiği, saygı duyduğu bir final olsun istedik.

        8

        "KIZIMIZA KÖTÜ HATIRALAR BIRAKMAK İSTEMEDİK"

        Hayat uzun bir yolculuk ve biz bu yolculukta kötü hatıralara sahip çocuklar olarak kızımıza kötü hatıralar bırakmak istemedik. Bu süreci içimizde yaşamak, daha önceden de olduğu gibi gündemin dışında olmak isteriz.

        9

        Başta kızımız Ada ve ailemizin geri kalan üyeleri düşünüldüğünde buna saygı gösterilmesini rica ediyoruz. Yanımızda olmuş olan herkese teşekkür ederim.