Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'da etkili olan yoğun kar yağışı ve ardından meydana gelen çığ düşmesi nedeniyle 3 gündür ulaşıma kapalı olan VanÇatak karayolunda çalışmalar aralıksız sürüyor.

        VanÇatak karayoluna düşen çığın kaldırma çalışmaları devam ediyor.

        Van tarafından Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri, Çatak tarafından ise belediye iş mamineleri, bölgede düşen çığın büyük olması nedeniyle yoğun bir çalışma yürütüyor. Ekipler, yolu tamamen açmakta güçlük çekilen bölgede tek şeritli koridor oluşturarak ulaşımı kontrollü şekilde sağlamaya çalışıyor.

        Yetkililerden alınan bilgiye göre, hava şartlarının elverişli olmaması ve çığ kütlesinin büyüklüğü nedeniyle çalışmalar zaman zaman aksasa da, ekiplerin sahadaki çalışmaları aralıksız sürüyor. Yol açma çalışmalarına yarın sabah erken saatlerde yeniden devam edileceği bildirildi.

        Vatandaşların can güvenliği açısından bölgeye zorunlu olmadıkça seyahat etmemeleri ve yetkililerin uyarılarını dikkate almaları istendi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler