Van'da kuyumcunun altın ve paralarla kayıplara karıştı iddiası
Van’da uzun yıllardır faaliyet gösteren bir kuyumcu dükkanının açılmaması ve sahibine ulaşılamaması üzerine emanet para ve altın bırakan bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
Olay, dün saat 14.00 sıralarında kentin en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi’nde yaşandı. Kuyumcuya emanet para ve altın bıraktığını öne süren bazı vatandaşların kuyumcu dükkanının açılmadığını fark etmesi üzerine bölgede gerginlik çıktı. İddiaya göre, mağdur olduklarını belirten kalabalık bir grup, söz konusu kuyumcunun kardeşine ait olduğu öğrenilen başka bir kuyumcu dükkânına yönelerek iş yerine saldırdı. Olayın büyümesi üzerine polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı.
Polis ekiplerinin olayla ilgili inceleme başlattığı, hem saldırı olayı hem de kuyumcuyla ilgili iddiaların çok yönlü olarak araştırıldığı öğrenildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.