Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Volkan'ın tartıştığı kişi stattan taksiyle ayrıldı! - Trabzonspor Haberleri

        Fenerbahçe ile Trabzonspor nefes kesen maçta 1-1 berabere kalırken karşılaşmanın ardından Volkan Demirel'in yaptığı açıklamalar gündem olmuştu.

        Tecrübeli futbolcu, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Trabzonspor'un analizcisi midir, çevirmeni midir nedir, bana içeride bir şeyler söyledi. Kendisi gelsin benden özür dilesin ya da ben otobüse gider özür dilettiririm. Herkes haddini bilsin. O doğduğundan beri biz burada yenilmiyoruz. Herkes haddini bilecek" ifadelerini kullandı.

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre bordo-mavili kulüpteki söz konusunu kişinin akıbeti de belli oldu. Volkan'la tartışan görevlinin bordo-mavili takım otobüsüne binmediği ve taksiyle Ülker Stadı'ndan ayrıldığı öğrenildi.

        TRABZONSPOR'UN KONDİSYONERİ ÇIKTI

        Öte yandan Volkan Demirel'in tartıştığı kişinin Trabzonspor kondisyoneriGökhan Kandemir olduğu ortaya çıktı. Beyaz TV'ye konuşan Kandemir yaptığı açıklamada "Ben maçı kaybetmişim. Benim Volkan ile ne işim olur? Niye küfür edeyim? Volkan'ın yüzünden gol mü yedik, ona küfür edeyim! Onların çıkardığı bir şey bu. Benimle yakından uzaktan alakası yok" ifadelerini kullandı.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ