Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 23 Nisan Etkinlikleri

        23 Nisan'da çocuğunuzla yapabileceğiniz etkinlikleri sizler için derledik:

        Bizim AfacanlarHan Tiyatrosu Ünal GürelSahnesi, İzmir/ Saat: 11:00 -14:00Emel Bala Gürel'in yazıpyönettiği kuklalı, müzikli vedanslı çocuk oyunu "BizimAfacanlar", 23 Nisan'da HanTiyatrosu'nda sahneleniyor.

        Sakıp Sabancı MüzesiZiyaret saatleri: 10:00-20:00Yaş Grubu: 5-14Sakıp Sabancı Müzesi’ni ziyareteden çocuklar, müzeninbahçesindeki merdivenleri,ağaçları, çiçekleri ve çimenleriiçlerinden geldikleri gibisüsleyebilecek.Çocukların hayal güçlerinikullanarak, İstanbul Boğazımanzarası eşliğinde, açıkhavada çalışmalar yaparak,hem eğlenecek hem deyaratıcılıklarını kullanmaimkanı bulacak. Etkinliğe 14yaşından küçük çocuklarkatılabilecek.

        Akbatı AVM’de Özel LegoEtkinliği/Katılım ücretsizdirAkbatı’da 23 Nisan’a Özel LegoEtkinlikleri, 23 Nisan UlusalEgemenlik ve Çocuk Bayramıetkinlikleri kapsamında AkbatıAVM zemin kat havuz önündeçocuklarla buluşacak.Minik katılımcılarına eğlenceninyanı sıra temel kavram bilinciniaşılamayı hedefleyen etkinliktüm çocukları bu özel gündeeğlenceye davet ediyor.

        Göçmen Binicilik Tesisleri,Pony ClubZekeriyaköy'deki Göçmen'sRanch binicilik okulu ve atçiftliği aynı zamanda çocuklariçin unutulmaz bir çiftlik.250 dönüm arazi içinde 1 adetdoğal gölet, 250 adet büyükbaşhayvan, 300 baş koyu ve keçiağırlıklı küçük baş hayvanbulunmaktadır. 3 yaşındanitibaren çocuklarınızı ponylerebindirebilir, onlarla beraberarazide yürüyüş yapabilirsiniz.

        Carousel Avm'de Şenlik Var!Pelikan Akademi; Bilim veSanat Atölyeleri ile çocuklarınyeteneklerini geliştirerek,eğlenceyle öğrenmelerine katkısağlayacak. Ünlü karikatüristtarafından çocukların karikatürçizimleri özel çerçevelerdehazırlanıp, çocuklara sunulacak.

        Jamie’s Italian – Çocuklara 23Nisan HediyesiSaat 12:00–18:00 Her Şey Çocuklarİçin! Bakışlarında geleceği veneşeyi saklayan tüm çocuklarımızın23 Nisan Ulusal Egemenlik VeÇocuk Bayramı’nı, Jamie’sItalian hafta boyunca coşkuylakutluyor!

        Tepe Nautilus AVM – Taş DevriKasabası, Katılım ücretsizdirTepe Nautilus AVM, 23 Nisanetkinlikleri kapsamında heryaşın gözde çizgi filmi TaşDevri Kasabası’nı ağırlıyor.18-26 Nisan tarihleri arasındakurulacak Taş DevriKasabası’nda büyük-küçükherkesin kahramanları FredÇakmaktaş, Barney Moloztaş,Dino ve tüm Taş Devri ailesiziyaretçileri bekliyor olacak.Taş Devri Kasabası’ndaçocuklar, Bambam ve Çakılolabilecek, Dino’nunkuyruğundan kayarak heyecanlıdakikalar geçirecek veÇakmaktaşlar’ın 3 boyutluevlerini de keşfetme imkanıyakalayacaklar.

        Arola Restaurant: ÇocuklaraÖzel Yemek AtölyesiRaffles İstanbul Zorlu Centerbünyesindeki İspanyolrestoranı Arola’nın şefi OmarMosquera çocukları yemekatölyesine bekliyor.Küçük katılımcılarmarshmallow, ev yapımı jöleler,pizza, kurabiye yapacaklar.Etkinliğe 7- 12 yaş gurubundakiçocuklar ve ebeveyn’lerikatılabilecek. Etkinlik saati:11:00-14:00Etkinlik ücreti 250 TL. + KDV

        Ninja Kaplumbağalar Trump’aGeliyor!Tüm dünyanın ilgiyle takipettiği teenage mutant NinjaTurtles, Türkiye'de ilk defa23-26 Nisan tarihleri arasındaTrump Alışveriş Merkezi'ndeolacak.Birbirinden enerji özel şovlargerçekleştirecek olan NinjaKaplumbağalar, çocuklarlafotoğraflar çektirecek, onlaraNinja maskeleri hediye edecek.

        Palmarina Bodrum KidsParadise'da 23 Nisan CoşkusuBodrum Yarımadası’nın enkapsamlı eğlence merkezi ‘KidsParadise’da unutulmaz bir güngeçirmeyi dileyen ailelerieğlence dolu dünyasına davetediyor.7 boyutlu sineması, özel yapımcarouseli, çocuk restoranı,diğer eğlence üniteleri ve 109mağazalık ödüllü AVM’si ileher türlü ihtiyaçlarınıkarşılayarak eğlenebileceklericoşkulu bir gün vadediyor.

        Türkiye’nin İlk SihirbazKöpekbalığından 23 Nisan’aÖzel Şov23 Nisan Ulusal Egemenlik veÇocuk Bayramı, İstanbulAkvaryum’da Türkiye’nin ilksihirbaz köpekbalığı Sharki ile3 gün boyunca sürecek.İstanbul Akvaryum’un maskotköpekbalığı Sharki’ninsihirbazlık gösterileri ve kuklatiyatro şovu 23 – 25 – 26 Nisantarihlerinde İstanbulAkvaryum’un Batı Atlantikalanında doyasıya eğlenmekisteyen çocukları karşılayacak.

        23 Nisan Coşkusu Minopolis’teyaşanırÇocuk Şehri Minopolis, 23Nisan’da birbirinden ilginçsürprizleri ile 4-14 yaşgrubundaki çocuklarıağırlamaya hazırlanıyor.Etkinlikte pandomim gösterisi,Minosanat Tiyatrosu, moderndans etkinliği, boyama şöleni,23 Nisan’a özel kurabiyeyapımı gibi etkinlikler ve atölyeçalışmaları yer alacak.

        Uslu Çocuklar Artık Şirinler’iGörebilecekler...Çocukların en çok sevdiği vemerak ettiği çizgi filmkahramanları ‘Şirinler’ ineğlenceli diyarı ilk kez ToriumAVM’de kuruldu.Yaklaşık 500 M2’lik özel alaniçerisinde 4 Şirin evi, kötübüyücü Gargamel’in şatosu veen sevilen şirin kahramanlarıyer alıyor. Şirin Baba, Şirine ,Gözlüklü Şirin ve birçok Şirinkarakterinin ev sahipliği yaptığıetkinlikte, çocuklar için özelgösterilerde de sahneleniyor.

        Sapphire Çarşı 23 Nisan Şenliği23 Nisan Ulusal Egemenlik veÇocuk Bayramı kapsamında,İstanbul Sapphire, çocuklariçin eğlenceli aktiviteler veatölye çalışmaları düzenliyor.Etkinlik 26 Nisan Pazar günüsona erecek.Deney Bilim Şov, Dinozor FosilKazma Atölyesi, Robot YüzlerAtölyesi ve Tıpatıp Kukla Şovgibi etkinliklerde çocuklar hemeğlenecek hem öğrenecek.Saat: 14.00-18.00

        Vialand'da 23 NisanTürkiye'nin Disneyland'iVialand, 23 Nisan'da tümçocukları ve ailelerini doyasıyaeğlenmeye davet ediyor. Vialand, tema park ve alışveriş caddelerinin yanı sıra, biyolojik gölet ve yürüyüş yollarını da içeren 100 dönümlük parkını da hizmete sunuyor. Vialand içindeki rekreasyon ve yeşil alanlarda yaklaşık 60.00 ağaç ve çalı alanı sunuyor.

        Cevahir’de 23 Nisan coşkususokak hayvanları için yardımadönüşüyor!18-26 Nisan tarihleriarasında gerçekleştireceği “MinikHayvanseverler Atölyesi” ileçocuklar için sevgi dolu bir sosyalsorumluluk projesini hayatageçiriyor.İstanbul Cevahir’in 23 NisanBayramı’na özel hazırladığı“Minik HayvanseverlerAtölyesi”nde, çocuklartarafından yardıma muhtaçhayvanlar için geridönüştürülebilir kartondankulübeler ve mama kaplarıyapılacak.Böylelikle atölyelere katılanminik hayvan severler hemeğlenip hem geri dönüşümekatkı sağlarken; sokaktakidostlarımızı da mutluedecekler.

        Oyuncak Müzesi 23 NisanKutlamalarıİstanbul Oyuncak Müzesi 23Nisan'da tüm ailenin bir aradakatılarak eğlenebileceklerietkinliklerle 10. yaşınıkutlayacak.İlk önce, "Adam Olacak Çocuk"adlı televizyon programındayıllarca ünlü sanatçı BarışManço'ya piyanosuyla eşlikeden Mine Mücür ve ÇocukKorosu birlikte verecekleri minikonserde Barış Manço'nunşarkılarını seslendirecekler.Ardından da Mine Mücür'ünyönlendirmesiyle küçükziyaretçiler "Adam OlacakÇocuk" programını yıllar sonratekrar temsili olarakcanlandırılacaklar.Saat:13:00-15:00Katılım Bedeli:Öğrenci 7 TL /Tam 10 TL.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ