Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erkeklerin sevdiği kadından ayrılma nedenleri...
        1

        Aslında erkeklerin büyük çoğunluğu hayatlarında bir kadın olmadan yapamazlar.

        2

        Kadınlardan görecekleri takdir, saygı ve destek görme umudunu severler. Hikayenin kahramanı gibi hissetmediklerinde, ilişki durumunu değiştirme konusunda ciddi kararlar verirler.

        3

        Kadının onu değiştirmeye çalıştığını hissettiğinde

        4

        Bir erkek yeterli olmadığını, hatalarının göz ardı edilemeyecek kadar büyük olduğunu, veya yargılanmadan kendisi olamayacağını hissettiğinde, çıkış kapısına yönelmeye başlar.

        5

        Kadının başarısı yüzünden tehdit altında hissettiğinde

        6

        Kadının başarısı aynı zamanda erkeğin ilişkinin geleceğiyle ilgili olan düşüncelerini de değiştiriyor. Eğer erkek hak ettiği başarıya ulaşamadığını düşünüyorsa, ilişkiyi bitirmeye karar verebiliyor.

        7

        Kadının başarısına sevinmesi de mümkün olmuyor, çünkü kendi başarısızlıklarıyla karşılaştırma yapıyor.

        8

        Sürekli eleştirildiğinde

        9

        Erkekler çoğu zaman kadınları duymazdan gelebilir. Ama ne yazık ki, sürekli olarak dırdır ve küçük düşürme, ilişkiyi etkileyebilir. Erkekler çocuk gibi oyuncu olabilirler ama çocuk değillerdir.

        10

        Sürekli olarak eleştiri ve dırdıra katlanamazlar. Erkek takdir edilmek ister. Sürekli dırdır, erkeğin eleştirileri yok saymasına ve dırdırdan kaçınmak için pasif agresif tavırlar sergilemesine sebep olur.

        11

        Eğer eleştirileceğini biliyorsa, yapmaz. Ama yapmasa da kadının eleştireceğini düşünür. Eğer takdir yoksa, kadının isteklerini gerçekleştirmesi de söz konusu olmaz. Bir erkek için, dünyanın en itici varlığı dırdır yapan bir kadındır.

        12

        Yakınlık hissedememek

        13

        Erkekler de kadınlar kadar samimiyet ve yakınlık bekler. Bir erkek bir kadına birçok sebepten aşık olur.

        14

        Ancak aşık olma sebebi ne olursa olsun aşık kalmak için o kadının hayatındaki en çekici kişi olduğunu hissetmek ister. Bir erkek partneriyle yakın anlar yaşayamıyorsa ilişkiyi uzun süre devam ettirmez.

        15

        Başka erkeklerle kıyaslandığında

        16

        Bir erkek için en rahatsız edici şeylerden biri, eski ilişkilerden bahseden bir kadını dinlemektir. Kadın, erkeği eski ilişkileriyle karşılaştırmaya başladığı an, sonun başlangıcı gelmiş demektir.

        17

        Sürekli kısıtlandığını hissettiğinde

        18

        Erkekler özgürlüklerini kaybetmekten gerçekten korkarlar. Kendi kişisel alanlarına ihtiyaçları vardır. Eşya muamelesi görmeyi sevmezler.