Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (25 Kasım 2016)

        Bugün gezegenlerden alacağımız etkiyle, oldukça abartılı fırsatlarla karşılaşacağız. İlişkilerimizde dramayı ve derinliği seveceğiz. Sevgimizi gösterirken kıskançlığa, yönlendirmeye ve sahiplenmeye dikkat etmeliyiz. İlişkilerimizde bizi değiştirecek ve dönüştürecek olaylar yaşayabiliriz. Hırslarımız, ılımlılığın ve anlayışın önüne geçebilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güçlü ilişkiler iş hayatınızda sizi olumlu etkileyebilir. Sevdiğiniz insan tutkuyla, kıskançlıkla ve yönlendirmeyle ilişkinizi ve sizi manipüle etmeye çalışabilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahatteyken tanıdığınız insanların üzerinizde değiştirici özellikleri olduğunu görebilirsiniz. İşinizde değişim ve dönüşümler devreye girecek.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tutkularınızla ilgili konulara dikkat edin. Sevdiğiniz insanı sahiplenici özellikleriniz ön planda olabilir. Bu durum da güç çekişmelerine yol açabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tutkularınız yüksek çalışacak. Sevdiğiniz insanı sahiplenmek, manipüle etmek, güçlü duygularla sevginizi göstermek zaman zaman sizi zorlayabilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, yakın çevrenizle yapacağınız işlerde gerginliğinizi kontrol edin. Şanslısınız ama haklılığınız konusundaki ısrarlarınız ilişkilerinizi bozabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda biraz abartacak, eğlenceye daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla daha fazla görüşme arzusundasınız

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Bu aralar abartılı her şeyden uzak durun. Harcamalarınızı kontrol etmelisiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevreniz için yapacağınız harcamaların ucunu kaçırabilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı baskıcı, kıskanç, manipüle edici hallerden kaçınmalısınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrelerde abartılı hareket etmeyin. Parasal konularda ipin ucu kaçabilir. Özel ilişkilerinizde dengeyi korumanız gerekiyor.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kurduğunuz güzel ilişkiler iş hayatınıza olumlu yansıyabilir. Çok çabuk tepki vermeye ve köprüleri atmaya meyillisiniz, dikkatli olmalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat halindeyseniz kolay para harcamaya meyilli olacaksınız. Tutkularınız devreye girecek. Hayatı fazla düşünmeden yaşayacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla bir aradayken harcamalarınıza dikkat etmek isteyeceksiniz. Etrafınızda olup bitenlere karşı farkındalığınızı yüksek tutun.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ