Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (2 Mayıs 2017)

        Bugün oluşan Güneş-Satürn olumsuz açısıyla hayatın bizi desteklemediği fikrine kapılabilir ve bu nedenle içsel gerilimlerle karşı karşıya kalabiliriz. Yaşayacağımız deneyimleri gözümüzde çok fazla büyütmemeye ve olumsuz algılardan uzak durmaya çalışmalıyız. Otoritelerden aradığımız desteği bulmamız kolay olmayabilir ve bu durum canımızı sıkabilir. Sağlığımıza gereken özeni gösterelim.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün seyahat ve eğitim konuları ile başka insanların sorumlulukları bazı parasal girişimlerinizde sizi sınırlayabilir. Bu etkiye dikkat edin ve hayatı çok ciddi algılamaktan kaçının.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Kişisel istekleriniz ve parasal konular arasında iç stresleriniz yüksek olabilir. Başkalarının parasal sorunlarıyla ilgili olmanız, kendinize yeteri kadar vakit ayıramamanıza neden olabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızdaki kişinin sorumlulukları ya da ortaklı işleriniz sizi biraz zorlayabilir. İçsel stresler yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizin hareketliliği, özel yaşantınızda dengesizlik yaratabilir. Bunun üzerinizde stres yaratmasına ve size yapacaklarınız konusunda engel olmasına izin vermemelisiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş yoğunlukları ve özel hayatınızın sorumlulukları içsel streslerinizi artırsa bile, hafta ortasında paylaşımlarınız yüzünüzü güldürecek. Hayatınız hareketlenmeye başlıyor.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gezmek, dolaşmak, kendinizi geliştirmek isterken, aile hayatınız için yapmanız gerekenler üzerinizde stres oluşturabilir. Bu stresleri gözünüzde büyütmemeye gayret etmelisiniz.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizin sorunları elinizden bir miktar para çıkmasına neden olabilir. Bu alanda içsel stresleriniz fazla olabilir. Bu hafta, çevrenize karşı yardımsever etkilerle dolu olacaksınız.

        AKREP GÜNLÜKBURÇ YORUMU

        Bugün parasal sorumluluklarınız ve sevdiğiniz kişi için harcamak istediğiniz zaman konusunda bazı içsel streslere açık olacaksınız. Merak etmeyin, kazançlarınız destekleniyor.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlık konularınız hayatı geldiği gibi yaşayamamanıza neden olabilir. Hemen her şeyi olumsuz algılamaktan vazgeçmelisiniz. Sağlığınızı bu tür içsel streslerle çok zorlamayın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Elinizde olmayan bazı koşullar ve kadersel konular hayatı geldiği gibi yaşayamamanıza neden olabilir. İçsel streslerinizi sizi rahatlatacak faaliyetlerle gidermeye çalışın.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizin sorumlulukları aile hayatınıza vakit ayıramamanıza ve bunun üzerinizde stres yaratmasına neden olabilir. Partnerinizden yardım istemekten çekinmeyin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenize ve etrafınızdaki insanlara verdiğiniz sözler, işle ilgili koşturmalarınız arasında kaybolup gidebilir. Üzerinizde oluşacak içsel stresleri iyi kontol etmelisiniz.

        HT MAGAZİN / HANDE KAZANOVA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ