Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yollar kan gölü!

        Gerek dikkatsizlik gerekse 9 gün süren Ramazan Bayramı tatilinin ardından oluşan dönüş yoğunluğu trafik kazalarına davetiye çıkarıyor.

        BİTLİS

        Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. M. Nafiz Tekin yönetimindeki 56 AZ 832 plakalı otomobil, Adilcevaz-Erciş karayolunun 37. kilometresinde, tekerleğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı ve takla attı.

        Kazada, Abbas Tekin (59) ile Şevval Tekin (16) olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü M. Nafiz Tekin, Veysel Aktarlı, M. Resul Tekin ve Saliha Tekin yaralandı.

        Adilcevaz Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından M. Nafiz Tekin taburcu edilirken, M. Resul Tekin ile Saliha Tekin, Bitlis Devlet Hastanesine, Veysel Aktarlı da Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi.

        KARABÜK

        Karabük'ün Eskipazar ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi öldü. Mesut Kara yönetimindeki 34 UG 6953 plakalı motosiklet, Hanköy yakınlarında, yol çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten verildiği güzergahta, Satılmış D'nin kullandığı 18 LA 788 plakalı kamyonetle çarpıştı.

        Ramazan Bayramı tatilini geçirdikleri Kastamonu'dan İstanbul'a döndüğü bildirilen motosiklet sürücüsü Mesut Kara (26) ile eşi Zeynep (24) hayatını kaybetti.

        Cesetler, Eskipazar Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.

        KONYA

        Konya'nın Kulu ilçesindeki trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Cafer Yıldırım (42) idaresindeki 06 LOR 33 plakalı otomobil, Kulu-Ankara karayolunun 5. kilometresinde şarampole yuvarlandı.

        Yanmaya başlayan otomobilde sıkışan Yıldız Yıldırım (46) ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi yanarak can verdi. Ağır yaralanan sürücü Yıldırım, Kulu Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Ankara'ya sevk edildi. Ölen iki kişinin kimliklerinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

        Ayrıca Konya'nın Beyşehir ilçesinde yolcu otobüsünün otomobille çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, M.C. idaresindeki 34 GL 0891 plakalı yolcu otobüsü, Beyşehir-Konya karayolunun 19. kilometresinde, Niyazi Ustaoğlu (57) yönetimindeki 42 HY 251 plakalı otomobille çarpıştı.

        Kazada, sürücü Ustaoğlu otomobilde sıkışırken, araç içerisinde bulunan Fatma (20) ve Cennet Ustaoğlu (50) ile Fatma Çelik (31) yaralandı. Otomobil içerisinde sıkışan sürücü yoldan geçen bir çekicinin de yardımıyla sağlık görevlileri tarafından kurtarıldı.

        Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan sürücü Niyazi Ustaoğlu ambulansla, Fatma Ustaoğlu ise hava ambulansı ile Konya'ya sevk edildi.

        Sürücü Niyazi Ustaoğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Yolcu otobüsünün sürücüsü M.C, jandarma tarafından gözaltına alındı.

        Cihanbeyli ilçesinde ise meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Ali Ece (31) idaresindeki 34 EBB 73 Plakalı otomobil, Cihanbeyli-Ankara karayolunun 5. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

        Kazada, otomobilde bulunan sürücünün eşi Meryem Ece (26) ve oğlu Mehmet Emirhan Ece (4) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Ali Ece ile kızı Ceren Nisa Ece (3) ise Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

        DÜZCE

        Düzce'nin Gölyaka ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Fatih Kubal idaresindeki 81 GC 032 plakalı motosiklet, Cumakırı Mahallesi Gümüşhane Sokak'ta, Sefa Özçelik yönetimindeki 81 BD 139 plakalı motosikletle çarpıştı.

        Motosiklet sürücüleri Fatih Kubal ve Sefa Özçelik ile motosikletlerde bulunan Şaban Albayrak ve Rasim Kubal yaralandı.

        Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Özel Hayri Sivrikaya Hastanesine kaldırıldı.

        GİRESUN

        Giresun'un Görele ilçesindeki trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Mert Kaya (19) yönetimindeki 28 ND 609 plakalı otomobil, Hürriyet Mahallesi Manasur mevkisinde şarampole yuvarlandı.

        Otomobilde bulunan Bülent Kır (15) kaza yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ile Onur Besli (17), Mecit Kaya (20), Erkan (15) ve Ferhat Karataş (16) Görele Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        ERZURUM

        Bayram tatilinden dönen Erzurum 4'üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda görevi Topçu Yarbay Reşit Serment Karakaya ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil şarampole devrildi. Kazada Yarbay Karakaya ve oğlu yaralanırken, eşi ve 4 yaşındaki kızı hayatını kaybetti.

        Bayram tatilini ailesiyle birlikte Uşak'ta geçiren Yarbay Reşit Serment Karakaya (39), görev yeri Erzurum'a dönmek üzere ailesiyle birlikte yola çıktı. Yarbay Karakaya'nın kullandığı 25 LT 2005 plakalı otomobil Erzincan-Sivas karayolunun 90'ıncı kilometresi Yazıköyü mevkiinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu takla attı.

        Saat 19:00 sıralarında meydana gelen kazada, Yarbay Karakaya ile 13 yaşındaki oğlu Yaşar yaralanırken, eşi Emel Safiye (39) ile 4 yaşındaki kızı Melisa ise olay yerinde hayatını kaybetti.

        Yarbay Karakaya ile oğlu ambulans ile Erzincan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken anne ve kızının cesetleri Refahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yarbay ve oğlunun sağlık durumu iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ