Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yasemin Şefkatli bekarlığa veda etti! İdo Tatlıses ile evleniyor - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl ekim ayında nişanlanan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, pandemi nedeniyle düğünlerini ertelemişti. Mutlu birlikteliklerini sürdüren ikilinin 7 Ekim Perşembe günü dünyaevine gireceği konuşuluyor.

        2

        "İKİZLERİM OLSUN"

        İdo Tatlıses ile hayatını birleştirmeye hazırlanan Şefkatli, önceki gün bir mekanda bekarlığa veda partisi düzenledi. Yasemin Şefkatli'yi mutlu gününde dostları da yalnız bırakmadı. Pastasındaki mumları üfleyen Şefkatli, "İnşallah ikizlerim olsun" dileğinde bulundu.

        3

        Daha sonra objektif karşısına geçen ünlü isim, "Çok musmutlu bir gün... Çok ama çok sevdiklerimle birlikte..." ifadelerini kullandı.

        4

        YASEMİN'İN GELİN HAMAMI

        Ardından arkadaşlarıyla birlikte solu gelin hamamında alan ünlü isim, dansöz eşliğinde eğlendikleri o anları sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Takipçilerinden Şefkatli'nin gönderilerine beğeni yağdı.

        5

        GEÇTİĞİMİZ SENE NİŞANLANDILAR

        Yasemin Şefkatli-İdo Tatlıses çifti, aralık 2020'de nişanlanmıştı. Şefkatli, muhabirlerin, "İdo Bey tuzlu kahveyi içince neler oldu?" şeklindeki sorusuna, "Ben kahveye tuz yerine bal koydum. Bütün ömrümüz tatlı geçsin istedim." yanıtını vermişti.

        6

        "DÜĞÜN SAĞLIKLI BİR ZAMANDA YAPILACAK"

        Şefkatli, daha önce de düğün tarihiyle ilgili, "Ortalığın düzelmesini bekliyorum. Yasaklar çoğaldı. Ne denirse onu yapacağız. Uyulması gereken tüm tedbirlere uymalıyız." demişti.

        İsteme töreninin ardından evlilik için herhangi bir hazırlık olmadığını söyleyen Yasemin Şefkatli, "Çok heyecanlıydım. Güzel bir gündü, umarım düğün de sağlıklı bir zamanda yapılacak. Ne gelinlik provası, ne başka bir şey... Ortada daha hiçbir şey yok." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        Şefkatli, tarih konusunda da, "Mutlaka ilk sizin haberiniz olur, gün belirlenmedi henüz." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ