Yeni Havalimanı'nda 20 bin başvuru ile rekor kırıldı
29 Ekim'de ilk etabı açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda istihdam edilecek 3 bin 500 güvenlik görevlisi alım ilanına 4 ayda 20 bin kişi başvurarak rekor kırıldı. Başvurular hala devam edilirken kabul edilenlerin eğitimi pazartesi gününden itibaren başlıyor
ABONE OLİlk etabı 29 Ekim 2018'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı için ihtiyaç duyulan güvenlik görevlisi ilanına başvurular devam ediyor.
Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın haberine göre, 1 Şubat tarihinden itibaren verilen ilanda 3 bin 500 güvenlikçi istihdamı için başvurulara ilginin büyük olması rekor getirdi. 4 ayda 20 bin başvuru yapıldı. İlk kez bir güvenlik görevlisi alım ilanına bu sayıda başvuruda bulunuldu.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ