Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SON DAKİKA | Benzine zam geliyor! 10 Mayıs LPG, motorin (mazot) ve benzin fiyatı ne kadar? litresi kaç TL? (Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa mazot benzin fiyatları)
        1

        Benzin fiyatları zamlanıyor! Son dakika bilgisine göre dolar TL kurundaki yukarı yönlü seyrinde etkisiyle birlikte bu akşam saatlerinde enzin fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor. Peki, şuan benzin fiyatları ne kadar, olası zam sonrası benzin fiyatları ne kadar, kaç TL olacak? İşte tahmini rakamlar...

        2

        İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 10 MAYIS 2022

        İstanbul Avrupa yakasında bir litre benzin fiyatı 10 Mayıs bugün 20.33 TL'den işlem görüyor. Olası bir zam sonrası 21,01 TL'den işlem görecek

        İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 22,02 TL

        3

        İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı ise 20.34 TL iken 21.34 TL olacak.

        İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 22,04 TL

        4

        İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

        İzmir'de benzin litre fiyatı 20.44 TL'den işlem görürken olası zam sonrası 22.24 TL civarında işlem görmesi beklneiyor.

        İzmir'de motorin litre fiyatı 22.12 TL

        5

        EPGİS FİYAT PAYLAŞIMINI DURDURDU

        Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Yılmaz’ın çağrısı üzerine akaryakıt sektörünün dağıtım ve bayii dernek temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı geçtiğimiz günlerde yapıldı.

        6

        Toplantının ardından yapılan açıklamada 'tavan fiyat' uygulamasının yeniden gündeme gelebileceği bildirildi. Rusya-Ukrayna savaşının patlak vermesi ile petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş akaryakıta zam olarak yansımış, EPDK ve Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) arasında tartışmanın fitilini ateşlemişti.

        Karşılıklı açıklamaların ardından, EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunulmuş, EPGİS de sosyal medya üzerinden yaptığı akaryakıt fiyatı duyurularına ara vermişti.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ