Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitim ve psikoloji alanında yaptığı başarılı akademik çalışmalarla tanınan Eğitim Bilimci – Motivasyon Konuşmacısı Kamil Vüsal Paşayev, Denizli’de vereceği seminerde "Dönüşümün Anahtarı"nı anlatacak.

        Türkiye’de uzun zamandır psikoloji, eğitim ve ebeveyn çocuk ilişkileri alanlarında başarılı akademik çalışmalara imza atan Eğitim Bilimci – Motivasyon Konuşmacısı Kamil Vüsal Paşayev, 8 Nisan 2026 Çarşamba günü Denizli’de büyük ilgi gören seminerlerine bir yenisini daha ekleyecek.

        Merkezefendi ilçesinde bulunan Denizli Penguen Kitap Evinde gerçekleşecek "Dönüşümün Anahtarı" adlı seminerde, Paşayev tarafından anksiyeteden kurtulma, beyni sıfırlama, enerjiyi yenileme ve motivasyon arttırma konularında bilgiler aktarılacak.

        Kişisel dönüşümün anahtarını arayanları seminere davet eden Eğitim Bilimci – Motivasyon Konuşmacısı Kamil Vüsal Paşayev, "Anksiyeteden kurtulmak, beyninizi sıfırlamak, enerjinizi yenilemek, motivasyonunuzu arttırmak ve ilham veren başarı hikayeleri ile hayatınızda yeni bir sayfa açmak istiyorsanız bu seminer tam size göre" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler