Amed Sportif Faaliyetler, Ümraniyespor maçının hazırlıklarını tamamladı
Amed Sportif Faaliyetler, Trendyol 1. Lig'in 35. haftasında yarın sahasında Eminevim Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Amed Sportif Faaliyetler, Trendyol 1. Lig'in 35. haftasında yarın sahasında Eminevim Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Şehmus Özer Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, pas, top koruma ve duran top organizasyonuna yönelik çalışmalar gerçekleştirdi.
Amed Sportif Faaliyetler ile Eminevim Ümraniyespor, yarın saat 20.00'de Diyarbakır Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.