Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’da düzenlenecek "DÜHAK Yargı Simülasyonu" programı kapsamında bir araya gelecek 20 farklı üniversiteden hukuk fakültesi öğrencileri, yargılama süreçlerini uygulamalı olarak deneyimleyecek.

        Dicle Üniversitesi (DÜ) Düşünce ve Hareket Kulübünden yapılan açıklamaya göre, kulüp tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyarbakır Valiliğinin destekleri ve üniversitenin ev sahipliğinde "DÜHAK Yargı Simülasyonu" programı düzenlenecek.

        20-23 Nisan tarihlerinde 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek program kapsamında 20 farklı üniversiteden hukuk fakültesi öğrencileri, duruşma salonu ortamında yargılama süreçlerini uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı bulacak.

        Öğrenciler, 4 gün boyunca hem teorik hem de uygulamalı eğitim alacak.

        Çeşitli konukların yer alacağı programda, DÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurettin Menteş moderatörlüğünde Prof. Dr. Ömer Korkut, Prof. Dr. Tahir Muratoğlu, avukatlar Rıza Yorulmaz ve Cahit Tatlı tarafından söyleşiler gerçekleştirilecek.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler