Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'de düzenlenen 'Namaz Ağacı' yarışmasında dereceye giren 10 kız ve 10 erkek öğrenciye 2 çeyrek altın, 2 gram altın ve toplamda 36 bin TL hediye takdim edildi.
        Geleceğin teminatı olan gençlerin milli ve manevi değerlerle yetişmesine katkı sağlamak ve ibadet alışkanlığı kazanmalarını teşvik etmek amacıyla Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında çalışmalar sürdürülüyor. Bu çerçevede, Fahri Kekin Fen Lisesi öğrencilerine yönelik 'Namaz Ağacı' düzenlendi. Başarıyla tamamlanan yarışmada ödüller sahiplerini buldu. Dereceye giren 10 kız ve 10 erkek öğrenciye 2 çeyrek altın, 2 gram altın ve toplamda 36 bin TL hediye verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler