Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari’de akşam saatlerinde ortaya çıkan iki tilki, kentin ışıl ışıl manzarası eşliğindeki oyunlarıyla görenleri hayran bıraktı.
        Kent merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta, bin 700 rakımlı Mergabütan Kayak Merkezi yolu üzerinde görüntülenen tilkiler, zirvede bir süre birbirlerini kovalayarak oyun oynadı. O anlar yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Gece karanlığında şehrin ışıklarıyla bütünleşen manzara, tilkilerin hareketleriyle adeta görsel bir şölen sundu. Doğal yaşamın eşsiz anlarını yansıtan görüntüler, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.
        Yetkililer, bölgede yaban hayatının zaman zaman yerleşim alanlarına yakın noktalarda gözlemlenebildiğini belirterek, vatandaşların bu tür durumlarda dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler