Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde el yapımı patlayıcılarla mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.

        Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Belediye Başkanlığından oluşan denetim heyeti ile ilçede faaliyet gösteren gübre bayisi, tüp satış noktası, LPG satış noktası ve av bayisi olmak üzere 11 iş yerinin denetlendiği belirtildi.

        Denetimde el yapımı patlayıcılara karşı bilgilendirme yapıldığı aktarılan açıklamada, "Söz konusu işletmeler dikkat etmeleri gereken hususlarda bilgilendirilmiştir. Gayemiz, vatandaşlarımızın huzurunu, güvenliğini temin etmek olup bu doğrultuda kolluk kuvvetlerimiz sahadadır ve sahada olmaya devam edecektir." ifadesine yer verildi.




        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler