Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, tarihi Kayseri Kalesi içerisinde yapımı süren "Mülhem Kayseri Mutfağı" projesini inceledi.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükkılıç, tarihi kale içerisinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı’ndaki geçmiş dönemde geçici olarak hizmet veren yapıları kaldırıp daha sağlıklı ve güvenli bir ortam anlayışı içerisinde çalıştıklarını kaydetti.

        Mutfak Sanatları Merkezi’nin kültürünü yansıtmayı amaçladıklarını belirten Büyükkılıç, Mülhem Kayseri Mutfağı projesi kapsamında kentin lezzetlerini sunacaklarını belirtti.


        Çalışmaların hızla sürdüğünü ifade eden Büyükkılıç, projenin Kurban Bayramı sonrasında hizmete açılmasının planlandığını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler