Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEMOTOYOLU’NDA DA YOĞUNLUK ARTTI

        Kuzey Marmara Otoyolu’nun ardından, TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde de bayram dönüşü yoğunluğu yaşanıyor. TEM Otoyolu’nun İzmit ilçesi kesiminin Bekirdere Viyadüğü mevkisi İstanbul yönünde sürücüler, araçlarıyla yavaşlayarak ilerledi. Otoyolun 3 şeritten 2 şeride düştüğü diğer bölge Gültepe ve Korutepe tünellerinde ise trafik zaman zaman durma noktasına geliyor.

        Bayram trafiğinin yarın akşam saatlerine kadar sürmesi beklenirken, Karayolları ve otoyol jandarma ekipleri tedbirlerini artırdı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler