Samsun'da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı
Samsun'da hakkında 5 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı.
Samsun'da hakkında 5 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürütüldü.
Bu kapsamda "kasten yaralama" suçundan 5 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.G. (28) yakalandı.
F.G'nin üst aramasında 0,40 gram sentetik uyuşturucu, 9 uyuşturucu hap, ruhsatsız tabanca ve 6 tabanca fişeği ele geçirildi.
"Kasten öldürme ile hükümlü veya tutuklunun kaçması" suçlarından da aranan hükümlü, işlemleri için emniyete götürüldü.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.