Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar ilçesinde sağanak sonrası debisi yükselen dereden traktör ile geçmeye çalışıp, mahsur kalan 3 kişi, ekiplerin yoğun çalışması ile kurtarıldı.

        Olay, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Ensar Mahallesi'nde meydana geldi. İlçede etkili olan sağanak sonrası debisi artan dereden traktörle geçmeye çalışan 3 kişi, suyun ortasında mahsur kaldı. Çevredekiler, durumu jandarma itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla bölgeye sevk edilen ekipler, akıntıya rağmen titiz bir çalışma yürüttü. İş makinesine bağlanan halatla traktöre ulaşıldı. Mahsur kalan 3 kişi, daha sonra güvenli şekilde tahliye edildi. Sağlık ekipleri tarafından kontrolleri yapılan 3 kişinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler