Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tunceli'de 5 Ocak 2020'den itibaren haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku soruşturmasına ilişkin basın açıklaması yapıldı, ağaç dallarına Doku'nun fotoğrafları asıldı.

        Kışla Meydanı'nda bir araya gelen bazı sanatçılar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar, Doku soruşturmasıyla ilgili basın açıklaması düzenledi.

        Konuşmaların ardından katılımcılar, cinayete kurban giden kadınlar ile Gülistan Doku'ya ait fotoğrafları meydandaki ağaçların dallarına astı.

        Grup, daha sonra dağıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler