Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay çifti: Eylül ayında kır düğünü ya
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Dünyaca ünlü yıldız Monica Bellucci, Tom Volf’un yazıp, yönettiği Maria Callas’ın hayatına dair bilinmeyen detayların ve ilginç hikayelerin yer aldığı tek kişilik tiyatrosuyla önceki akşam sahnedeydi.

        Belluci'yi izlemeye iş ve sanat dünyasından birçok ünlü katıldı. Faruk-Hatice Süren, Bedri Baykam, Berrin-Olgun Zorlu, Sanem Tezman, Hazar Ergüçlü, Birce Akalay, Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Yılmaz Erdoğan, Kerem Alışık ve oğlu Sadri Alışık gibi isimler gecede yer aldı.

        2

        "EYLÜL AYINDA KIR DÜĞÜNÜ YAPACAĞIZ"

        Eylül ayında evlenecek olan Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay çifti, davette boy gösterdi. Basın mensuplarıyla sohbet eden ikili, "Oyunu çok merak ediyoruz. İzledikten sonra değerlendirme yapacağız." dedi.

        Evlilik planları hakkında da konuşan Atiksoy ile Oktay, "Eylül ayında kır düğünü yapacağız. İstanbul'da olur diye tahmin ediyoruz." açıklamasını yaptı.

        3

        "YORGUN GELİN OLMASIN SONRA!"

        Oktay, daha önce konuyla alakalı, "Düğün yaz sonrası, eylül gibi olacak. Ayarlamaya çalışıyoruz. Yer ve tarihi ben haber vereceğim zaten size. Büyük ihtimalle İstanbul’da olacak. Yaz olsaydı Alaçatı'da olacaktı. Zaten dizilerin sezon bitişi haziran sonu, tenmuz başını bulacak. Bu yoğunluktan çıkıp, bir yoğunluğa girmeyelim diye eylül başı gibi düşündük. Tamamen işlerden kaynaklı... Koca bir sezon atlatmış olacağız, bir de yorgun olacağız. Dinlenelim, tatlı tatlı olsun istedik. Yıldız ormanda, arazide çalışıyor. Biraz dinlenmesi lazım, yorgun gelin olmasın sonra..." diyerek, gülümsemişti.

        4

        İLK ADIM

        2020'de Merve Şarapçıoğlu'yla olaylı bir şekilde boşanan Berk Oktay, 2 ay önce uzun süredir aşk yaşadığı Atiksoy'u ailesinden istemişti. Çift, nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

        5

        SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

        Sürpriz evlilik teklifinin ardından müjdeli haberi takipçileriyle paylaşan Berk Oktay, el ele tutuştukları bu kareyi, "Beraber yaşlanalım mı?' dedim, 'Evet' dedi" notuyla yayınlamıştı.

        Atiksoy ise, mutluluğunu, "Gel de 'Evet' deme... Sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim" sözleriyle ifade etmişti. Çifte takipçilerinden çok sayıda "Mutluluklar" mesajı yağmıştı.

        6

        "MUTLUYUZ"

        İkili, basın mensuplarının, "Nasıl tanıştınız?" sorusuna "Her şey çok yeni. Enerjimiz güzel. Merve Özbey'in doğum günü bizi tekrar buluşturdu. Mutluyuz" yanıtını vermişti.

        7

        "KARŞILIKLI OLDU"

        Muhabirlerin, "İlk adımı kim attı?" sorusuna ise çiftten Yıldız Çağrı Atiksoy, "Karşılıklı oldu" cevabını vermişti. Atiksoy, "Arkadaşımızın doğum gününde bir araya geldik. Duygularımızı birbirimizden saklama gereği de duymadık" şeklinde konuşmuştu.

        8

        "NİKAH DAİRESİNE PEK YANAŞMADI!"

        Evlilik planlarının pandemiden dolayı sarktığını ifade eden Yıldız Çağrı Atiksoy, "Berk'e kalsa 'Hemen evlenelim' diyor ama ben düğün, dernek, kına gecesi çok istediğim için bekleme taraftarıyım." demişti.

        Sevgilisinin bu çıkışı üzerine konuşan ünlü oyuncu ise, "Hemen bir nikah dairesine götürüp, işi bitirmek istedim ama pek yanaşmadı." diyerek, gülümsemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ